Clio RS Wanabe (ja,sej vem-se eden)

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
matic600

Clio RS Wanabe (ja,sej vem-se eden)

Odgovor Napisal/-a matic600 »

No, ce bi financ minister dovolu :smt019 bi ga itak kupu (RS-a),ampak k je tko kot je in ni isto,bi rad mojo malenkost se mau spedenou ce se bi dal u RS look, kar se tice prednjega in zadnjega odbijaca.
Slika

Pa vas sprasujem poznavalce a je mozn na navadnga 1.4 16V dat od RSa prednji in zadnji odbijac? Pa ce ja, kje bi to lahk dobu, od ksnga razbitga?
Ce nebi tolk vrgu vsak let za registracijo+kasko bi ga sigurn nabavu (80 jurjev obvezno vec za RSa, mogoce ga pa bom kdaj) spljoh zdej k pride nov ven pa bojo mal cen padle,pa vecja izbira bo tud!

Hvala za pozitivno naravnane odgovore!

:smt043 :smt043 :smt043
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

za prednjega mislim da moras dat gor tudi blatnike, ki so sirsi in pa pragove, ki imajo drugacne "kontakte" z blatniki kot pri navadnih..
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Prednjega lahko das bp....pro2c ima na svojemu in baje ni problema kljub temu da je odbijac malo sirsi, sej je plasticen in se itaq ukrivi :wink:

Ce bi pa rad dal se blatnike pol se mi zdi da so pa res potrebni se pragovi.

Odbijac in ostalo se da dobiti v TPV-ju sam mors met cifre sasije od RS-a, ker drugace se ne da dobit. Cena je pa tm okol 80k. :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
matic600

Odgovor Napisal/-a matic600 »

drmocar napisal/-a:Prednjega lahko das bp....pro2c ima na svojemu in baje ni problema kljub temu da je odbijac malo sirsi, sej je plasticen in se itaq ukrivi :wink:

Ce bi pa rad dal se blatnike pol se mi zdi da so pa res potrebni se pragovi.

Odbijac in ostalo se da dobiti v TPV-ju sam mors met cifre sasije od RS-a, ker drugace se ne da dobit. Cena je pa tm okol 80k. :wink:
Se prav ce bi rad meu samo oba odbijaca od RSa se da zamenjat?
LPM
djeremis
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a djeremis »

am cadamuro ma kit na sceno rsa ce se ne spomnm pa pase gor.
cena je pa nekih 1000evrov pomojm torej poodbijaca pragovi.
Uporabniški avatar
spela
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a spela »

zadnji odbijac lahko menas, prednji je pa sirsi. torej ti ostane opcija da kupis se blatnike pa pragove, al pa das odbijac zozat (bistveno bolj poceni varianta) :D
Kdor kasneje zavira je dalj časa hiter!
Uporabniški avatar
djsly

Odgovor Napisal/-a djsly »

od zbitga bos tezko dobil odbijace, ker - ce je zbit je zbit spredi al pa zadi. torej fasejo najprej odbijaci. in zbitga gre folk poprvaljat, ga ne prodajajo po delih!

Torej ti preostane nove koupit, al pa v francijo ali anglijo po njih...

'00 RS-i so od 1.4 - 1.7 mio sit. Koliko si dal ti za svojega clia?
Odgovori