vezava centralno daljinskega sistema

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
skydancer

Odgovor Napisal/-a skydancer »

no, sem vceraj porihtal, dela vse ko sus, hvala ti za vso pomoc. Zdaj pa se morem samo enega najt da mi kljuc naredi (ker je tista zlozljiva finta). Aja, da pa se bi prtljaznik tud dal odklenit z daljincem...a je to hudo tezko naredit oz kaj potrebujem? Ne rabim da se odpre (ceprav bi blo kul:), samo da se odklene
lost1
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a lost1 »

Za kljuc nardit,je treba star kljuc unict ( oz. se bolj splaca naredit kopijo, cca 1-2 jurja te pride , tko da ti original ostane).

Potem se ga pa razreze pravilno, pobrus na prave mere in vgradi notr.
Samo kljucavnicarji redko to delajo.
Jst jih doma kr sam za svoje stranke nardim ce to hocejo in financirajo 8)

Glede prtljaznika, rabu bi en motorck za centralno, pa potegnt kable in zvezat.
....
skydancer

lost1 napisal/-a:Za kljuc nardit,je treba star kljuc unict ( oz. se bolj splaca naredit kopijo, cca 1-2 jurja te pride , tko da ti original ostane).

Potem se ga pa razreze pravilno, pobrus na prave mere in vgradi notr.
Samo kljucavnicarji redko to delajo.
Jst jih doma kr sam za svoje stranke nardim ce to hocejo in financirajo 8)

Glede prtljaznika, rabu bi en motorck za centralno, pa potegnt kable in zvezat.
s cim pa obdelujes kljuce? jaz sem dal eno kopijo delat, pa bom probal to sam porihtat. Glede prtljaznika pa se verjetno ne bom ubadal...Mogoce pa enkrat do tebe pridem pa mi to naredis :) seveda placam kot navadna stranka.
skydancer

no, tud kljuc sem obdelal, upam da se ne bo zlomil :) Me pa zdaj res muci da bi se prtljaznik rad odpiral preko daljinskega...ima posebaj gumb za to, tako da ce se komu da razlozit kako se to izvede bi bil zelo vesel
Odgovori