po 2 mesecih "popravil" mi na obali niso v stanju popraviti CD avtoradio iz lagune-izpise mi po cca 3 komadih CD EROR in konec veselja za nekaj casa.Mi lahko svetujete kakega serviserja ki je v stanju popraviti.
P.s mogoce kdo prodaja original CD avtoradio za laguno?
Hvala za pomoc
Vprasaj, ce so zamenjali laser, meni je doma na stolpu delalo isto, enostavno je najprej prepoznal Cd potem pa kar naenkrat ne vec. Ce poznas kaksen servis za glasbene stolpe ali pa avtoradije, ti svetujem, da poklisce tja in vprasas, ker na pooblascenih servisih renault bi itak zadevo samo celo zamenjali z novo. tak laser stane okoli 20.000 ( malo boljse kvalitete) zamnjeva pa ni tako problematicna, vsak kolikor sem jaz videl ko so mi ga mnejali na stolpu. Je pa tudi mozno, da je kaj na osnovni plati od avtoradia, kasen maher na teh servisih za CD predvajalnike bo to zagotovo vedel.
hvala za odgovor.zadnja verzija serviserja(ne na renaultu) je, da je enostavno postal Cd presvoh,bi potrebno menjat celotno plosco ,cena pa aj aj aj,se ne splaca.je za verjet?probat pri kom drugem... samo ta ravega najt.Lp
originalen CD za mojo lagunco malenkostnih 181.000,00 SIT,menjava laserja pa 33.000,00 sit.Dol pades...
a ja, aj dobis za ta denar CD pol pa se adapter pa...
LAGUNA11 napisal/-a: originalen CD za mojo lagunco malenkostnih 181.000,00 SIT,menjava laserja pa 33.000,00 sit.Dol pades...
a ja, aj dobis za ta denar CD pol pa se adapter pa...
Pa kje si ti dobil ceno 181kSIT? Pa pisuka da bom preveril ceno....
LAGUNA11 napisal/-a:
NIC NE BO POMAGALO CENA JE PRAVA,PREVERIL V 3-4 RENAULT SERVISIH.no ja 1000-2000 sit je bilo razlike
Odvisno kasn radijop mas not v laguni obstajajo 3 vrste in ce mas tadrazjo pol je vrjetno cena taprava mislim da original osnovni radijo na CD pride res nekje med 35- 40 k sit 4x 15w tisti 4x22 je malo drazji, pri 4x40w se pa cena kar povspne. razlike med prvima dvema skoraj ni.........
Imam original Radio MP3 CD 4x40W v Meganu. In glej ga zlomka kaj sem ugotovil... ce puscam CD znotraj radia in pustim avto na soncu te dni ko je vrocina.. ne prebere tistega CD-eja (izpise CD ERROR), zakaj?! Ker ima CD kot medij eno delovno temp. obmocje ki znasa tam od +5 do +50° C. In CD ki ga pustis v radiu ima zdaj v poletnih dneh preko 50°C (posledicno, ker je notr. temp v vozilu tudi preko 50°C) kar onemogoca normalno branje CD-ejev, je povsem normalno... Pac slabosti medija.. Zato zdaj vsakic vzamem CD-e iz radia in zadeva funckionira nemoteno..
Ce je to pri tebi tezava, pol ni nic z radiem narobe...
HVALA ZA VASE NASVETE.Ne CD Eror mi je izpisovalo tudi ko ni bilo visoke tempereture,pa ze takoj ko sem ga vstavil.Pri serviserjuPresernu so mi menjali laser,sedaj dela normalno.Imam laguno Privileg,mogoce CD avtoradio zato 181.000 sit,ma ni vreden tega denarja.Ekipa se niste mogli prej javit da prodajate,sedaj sem Presernu ze odstel 32.500 SIT..
prej pa 1 mesec cakal pri 1 serviserju da popravijo, pa nic od njih.
BI PA MORAL PREDNJE ZVOCNIKE MENJAT( na vratih) mi basi nagajajo,pri visjih tonih se slisi nekvaliteten zvok.Javite se prodajalci.
Pozdrav