Tista cudna stvar na strehi....

Vse o videzu avtomobila
macckon

Odgovor Napisal/-a macckon »

MaTe0 napisal/-a:
macckon napisal/-a:jaz sem vzel pri fazerju sarkija in dobis prav takega za tvoj avto....tako da pride lepo cez tisto sobo cez!

drugace pa ne pozabi da je po novem treba sarkija homologirat :wink:
LOL :) ne a res ? :) Saj popravem bi ga res mogo ker je kao nek spojler :) ce ze mores vsako pizdarijo :)
ja jaz sem dobu papirje + naroceno mi je blo da je ptorebno homologirat

tko da mam homolgirano stresno anteno :P
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Pri meganu od kolega pa je tako strokovno sharky namontiran da je vdelana noter antena...ampak je nemogoce anteno odsraufat...ker je bila pred montazo porinjena skozi sharkija in potem prisraufana ter na koncu se sharki zaliman gor...tko da ce bi rabu anteno odmontirat ne bo slo :? pa se v pralnci ti lahko kaj poskodujejo....
je pa res da je dosti objestnezev ki sharkyje trgajo :? jao
ce ga bos prisraufal ti bo se streho poskodoval, ce ga bos pa prilepil bos pa samo brez njega ostal...tko da nikol ni fajn...pa se homologacija jao...
najbols da tko nardis da pumpico vgradis v sharkyja ce se ze gres...ker drugace bi pomojem res grdo zgledalo..
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

drugac je men Fazer odpisal da je nepobarvan sharky 6k, zraven dobis lepilo in navodila :D
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Jaz sarkija nebom homologiral :evil: Zaj so pa ze tecni s to homologacijo :roll:
Uporabniški avatar
DonFilipo
Kraj: Rijeka

Odgovor Napisal/-a DonFilipo »

2 vprasanja:

1. zakaj dati nekaj na avto ce ti ne sluzi?!? ce bi notri recimo bila integrirana antena (za gsm, radio, navgacijo..) ajde se razumem, ampak kr neki gor dat ker imajo to drugi?!? - ne razumem.

2. zakaj se vecina kopira od BMWa; M3 zunanja ogedala, sharky antene, zracnike za zavore na blatnikih, angel eyes...

brez veze. neki svojga se spomnite!
V i v a L e M e g a n e
Uporabniški avatar
p1k4p0k4
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a p1k4p0k4 »

DonFilipo napisal/-a:2 vprasanja:

1. zakaj dati nekaj na avto ce ti ne sluzi?!? ce bi notri recimo bila integrirana antena (za gsm, radio, navgacijo..) ajde se razumem, ampak kr neki gor dat ker imajo to drugi?!? - ne razumem.

2. zakaj se vecina kopira od BMWa; M3 zunanja ogedala, sharky antene, zracnike za zavore na blatnikih, angel eyes...

brez veze. neki svojga se spomnite!
Ej, funkcija ni vse, je tud neki vizualn izgled... Eni dajo pac vec na to, drugi pa na druge stvari.. kwa bi blo, ce bi usi na funkcjonalnost gledal? Lepo te prosm.... nebi nubenga zrihtnga Megana al pa nobene zrihtane Hondice vidu, k gre komi po cest, lih tok da mu use pragove pa podalske dol ne potrga.. ojojojoj... :evil:
Ponavadi te prehitim...
swizec
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a swizec »

:smt051
se strinjam s p1k0p0k0
Potem pa swizec zavije ?®okolado v folijo! 8)
Ja, seveda!
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

macckon napisal/-a:
drugace pa ne pozabi da je po novem treba sarkija homologirat :wink:
Od kje pa ta buca zdej??? :roll:
Odgovori