Vem da 65KM nima intercoolerja, ali je mogoce se kaksna razlika med tema dvema masinama?
Ali je mozna montaza intercoolerja v 65KM clio, ter kaksna je cena?
Potem najbolje da dam IC not, potem grem pa na chip tuning da mi dajo program za 100KM. Mislite da bi lahko prislo do kaksnih komplikacij?
Aja pa koliko je cena za IC za 82KM clio, ter koliko bi prislo z montazo?
Ja saj z elektronko se da postimat ko gres na chiptuning, ti vnese drug program.Glede IC bo pa najbrs res problem?Bom malo povprasal na servisih koliko se vrtijo cene okoli teh, pa bom videl ce se splaca.
Bojci napisal/-a:si pomislil na hlajenje motorja?
Je kiler isti pri vseh treh modelih?
Da ne bo slucajno prislo do tega, da se toplota ne bo mogla zadostno hitro odvajati.
Hladilnika sta ista, vsaj mislim da .Intercoolerj sem pa kupil od razbitega 82KM cliota, in sem ga malo primerjal z mojim, pa ni bilo videti nobenih razlik.Tako da upam da bo vse OK.
Cela predelava pa se ne vem koliko me bo prisla, bom videl
p.s. Kako je mogoce,da prodajas skrivljen IC in zatrjujes, da ni udarjen, ki je bil v razbitem Clio-tu...?????!!!! Daj prosim, ce prenehate za taksnim zavajanjem!!!
Solero napisal/-a:Hm... Mogoce je obupal in le ni samo v IC razlika
p.s. Kako je mogoce,da prodajas skrivljen IC in zatrjujes, da ni udarjen, ki je bil v razbitem Clio-tu...?????!!!! Daj prosim, ce prenehate za taksnim zavajanjem!!!
NI sam razlika to da ma IC, kanali za hlajenje so cisto drugac spelani, pa po moje se ti bo motor pregreval tako, da bos rabu dodatni kliercek za olje.
Nisem HITER IN DRZEN, sem pa?® PO?àASEN IN GLASEN!!! ?†e malo pa konec lu?°nega
Solero napisal/-a:Hm... Mogoce je obupal in le ni samo v IC razlika
Ne ne seveda nisem obupal!!!Raje sem narocil novega pri akviz , ker se popravilo ni izplacalo(lahko tudi po popravilu nebi bilo tako kot je treba).Ta intercooler se splaca popraviti samo doma al kje pri kaksne fusarju
Intercooler pa res ni bil nic udarjen, vendar ga je samo zamaknilo, ker je cel avto zamaknilo (avto je bil prevrnjen na streho).