Megane / Megane Coupe
-
dr. jAcKaSS
-
dr. jAcKaSS
hmm, drgc ma zih cenej kter od ksnih fusarjev. upras se tu:
www.ustyletuning.com
ma kopijo fazerjevga spojlercka
www.ustyletuning.com
ma kopijo fazerjevga spojlercka

Ja, mene je tud cena presenetla:
za R megane 5 vrat, l 96 imamo dodatno opremo
cene ;
- spred. spojler 24.000,- sit z ddv !
- zad. podaljsek 24.000,-
- par pragov 32.000,-
- zad. spojler vrat 22.100,-
lahko jih tudi barvamo in montiramo
cena barvanja komplet vse 5 kos. je 55.000,- sit
montaza skupaj je 27.000,- sit
Ampal je pol avto cist hud
za R megane 5 vrat, l 96 imamo dodatno opremo
cene ;
- spred. spojler 24.000,- sit z ddv !
- zad. podaljsek 24.000,-
- par pragov 32.000,-
- zad. spojler vrat 22.100,-
lahko jih tudi barvamo in montiramo
cena barvanja komplet vse 5 kos. je 55.000,- sit
montaza skupaj je 27.000,- sit
Ampal je pol avto cist hud

-
dr. jAcKaSS
-
dr. jAcKaSS
-
dr. jAcKaSS
Sm klicu na Renault, pa pravjo, da ni problema kr se tice zamenjave radia, da lepo pase vsak notr (ni treba nobene ploscice...). Pravjo edin to, da tist dalinc na volanu ne bo delu. Sm kr mal razocaran, da ne morjo dat enga univerzalnga dalinca, k bi na vse pasu. Ker moj radio ima namrec kabl, k ga prklops na dalinca.
Bom jutr se majstra, k mi bo to delu, vprasu, ce se da to kako usposobt.
Bom jutr se majstra, k mi bo to delu, vprasu, ce se da to kako usposobt.
-
dr. jAcKaSS
Tako sm novi lastnik Renault Megane-a.
No, smo probal dat navadn radio not, pa ne gre. Bo treba neko ploscico dobit, ker je prevelka luknja.
Najhujs je pa to, da sm kupu avto, eno uro za tem, mi pa majstr (ta ki mi je hotu radio namontirat, pa se ukvarja tut s tem, da zbite avtomobile popravla) pove, da je bil avto karamboliran in strihan in da je bil na enmu delu se precej slabo postiman in da bo pocas od spodi zacel rjavet. Prodajalc mi je pa prisegal kako avto ni bil zaleten, k se mi je zdel da je bil en del strihan. Matr mu...
Tko da dons bom vrgu se tolk pa tolk kesa zato, da pelm avto na Reanault-ov servis, in da ga pregledajo, kolk je bil zbit in kaksn strosk je to.
Pismu mam sreco ej...
No, smo probal dat navadn radio not, pa ne gre. Bo treba neko ploscico dobit, ker je prevelka luknja.
Najhujs je pa to, da sm kupu avto, eno uro za tem, mi pa majstr (ta ki mi je hotu radio namontirat, pa se ukvarja tut s tem, da zbite avtomobile popravla) pove, da je bil avto karamboliran in strihan in da je bil na enmu delu se precej slabo postiman in da bo pocas od spodi zacel rjavet. Prodajalc mi je pa prisegal kako avto ni bil zaleten, k se mi je zdel da je bil en del strihan. Matr mu...
Tko da dons bom vrgu se tolk pa tolk kesa zato, da pelm avto na Reanault-ov servis, in da ga pregledajo, kolk je bil zbit in kaksn strosk je to.
Pismu mam sreco ej...