Megane / Megane Coupe

Vse ostale teme
Odgovori
dr. jAcKaSS

Odgovor Napisal/-a dr. jAcKaSS »

slovenskisin napisal/-a:Ne se sekirat glede zvocnikov, ko kupujes avto, to je pa ja najlazje notr naknadno zmetat in zice potegnt...Raj glej pleh in masino... Drugac mam jst Megana 5 vratnega, faza1, pa je ful ful placa, vec kot ga je recimo mela prejsna vectra, cepsrav je bla pol metra dalsa. Pa 460l prtlaznika tud ni lih malo.
460l? A ga nima 350l, vsaj kokr sm js gledu na netu specifikacije. Sam vem ja, vseen kr velik.
To je res, da je ozvocenje malenkost proti dobri masini in pa plehu, sam vseen je pa dobr, ce je vsaj prednastavitev narjena. Mislm js cist skos dnar gledam. Ce morm zvocnike kupt, je to 40k al pa ce morm en manjsi servis za ta dnar narest, mene bo v vsakm primeru to prslo 40k sit.

Ene 10 dni nazaj je bil en ful lep Coupe na avo.net-u (srebrn, z vso opremo, l.00 za 1,37mio) sam k tkrt se nism mel t starga avta prodanga. Sm kr mal jezn. Zdej pa cakam na nove ponudbe.
dr. jAcKaSS

Vceri sm sel gledat enega Coupeja in sem precej razocaran. Prtljaznik je skoraj neuporaben, ima zelo majhna vrata. Spredaj je volan postavljen zelo proti vozniku, kar je sicer dobro, saj imas lahko bolj iztegnjene noge, vendar pa imas zato sedez bolj nazaj, in s tem zadaj ni nobenega prostora za noge. Poleg tega je strop zadaj zelo nizek, jaz sem se z glavo dotikal stropa, kar je nekoliko neprijetno.

Potem sem si ogledal se enega navadnega Megana in ugotovil, da je res veliko bolj prostoren.

Na avto netu sem nasel eno ponudbo, ki mi je kar vsec:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=868041

Kaj menite? Kdo slucajno pozna ta avto?

Narobe mi hodi edino to, da je iz maribora in je malo dolga pot, da ga pridem gledat.
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

ja, sm reku da navadn megane rula :wink: Lep megancek, dobr ohranjen...vsaj zgleda tako.
Velik srece!
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

tale je res videt zelo lep
Slika
dr. jAcKaSS

Ce ga ne bodo prodal do jutr, ga grem jutr gledat v MB. Upam, da bo vse ok, da se ne bom zastonj vozu.

Pol bi edin se ksn spojler na bolhi nabavu, pa ga dal gor za lepsi izgled. :)
dr. jAcKaSS

Jerman je bil menda ze zamenjan pri 94.000 km, zavorne ploscice se ne, katalizator pa tudi ne.

Koliko zdrzi katalizator in koliko zavorne ploscice? Pa ce slucajno veste kaksen strosek je to?

Pa se to? Kaksna se vam zdi pa cena? Ali je realna, nekoliko navita, pod ceno? Ali slucajno kdo ve koliko je vrednost takega avta po Eurotaxu?
Uporabniški avatar
slovenc

zavorne so lucasove po 5k, katalizator od novaka se zacne pri 16k sit.
Slika
dr. jAcKaSS

Ogledal sem si tega Megana in se odlocil za nakup. V petek grem ponj v Maribor.

Ugotovil sem edino to, da je serijsko vgrajen radio nekoliko drugacen od klasicnih, tako da bo se nekaj dela s tem. Vi lastniki Meganov sigurno veste kaj je potrebno narest, pa bi prosu, ce mi lahko nekdo na kratko pove.
Uporabniški avatar
slovenc

Cestitam.
Verjetno bos moral kupit/naredit ploscico, ki bo pokrivala lukno, ker je orig. radio sirsi?
lp
Slika
dr. jAcKaSS

Hm... bom po bolhi pogledu ce se kej dobi.
Uporabniški avatar
slovenc

Se mi zdi da tud novo ne bo drago prslo....poklic tpv pa vpras, predn gres rableno kupvat. To je res sam ena ploscica, pa not je din lukna za radio... :wink:
Slika
dr. jAcKaSS

tpv?
Uporabniški avatar
slovenc

mhm. TPV je del bivsega IMV-ja...vsaj zdi se mi :wink: Uradni serviser in prodajalec....pa prodajajo tud take dele.
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

dr. jAcKaSS napisal/-a:Ogledal sem si tega Megana in se odlocil za nakup. V petek grem ponj v Maribor.

Ugotovil sem edino to, da je serijsko vgrajen radio nekoliko drugacen od klasicnih, tako da bo se nekaj dela s tem. Vi lastniki Meganov sigurno veste kaj je potrebno narest, pa bi prosu, ce mi lahko nekdo na kratko pove.
cestitam pa veliko varnih km..js sm meu originalnega notr, brez kontrol pri volanu, pa je drug pasu notr k ata na mamo..lazje bo, ce slikas zadevo, ko bos avto imel doma.
Slika
dr. jAcKaSS

Hvala obema!

Bom posliku situacijo takoj ko bo mogoce!

Kje bi pa lahko kej pogledu za zadnji spojler?
Kje se da poceni a kvalitetno preoblect volan v usnje (v LJ ali okolici)?
Odgovori