temnenje stekel v MB
temnenje stekel v MB
a ve kdo kje vse se da v MB in okolici temnit stekla?
hvala
P.S.: sem prebral prvo temo, ampak vem da jih obstaja vec.
hvala
P.S.: sem prebral prvo temo, ampak vem da jih obstaja vec.
Jaz sem temnil pri Lesniku in sem zadovoljen, naredil kvalitetno ful. Dal sem 35 jurjev (clio- mali avto). Drugace ima cene 40 jurjev (za srednje) in 50 za karavane.
Sem pa slisal da ima Lumark za 5 jurjev bol poceni in da temni spredaj sipe malo vec kot je dovoljeno v primeru da homologiras na RTI-ju.
Sem pa slisal da ima Lumark za 5 jurjev bol poceni in da temni spredaj sipe malo vec kot je dovoljeno v primeru da homologiras na RTI-ju.
Ni lahko, nam!
itak bom homologiral pri RTi-ju.cliouser napisal/-a:Jaz sem temnil pri Lesniku in sem zadovoljen, naredil kvalitetno ful. Dal sem 35 jurjev (clio- mali avto). Drugace ima cene 40 jurjev (za srednje) in 50 za karavane.
Prej tak ne bosta mogla it...ker je cakalna doba...pri Lesniku je bila nekje 3 tedneMaTe0 napisal/-a:Ja itaq ce poklicema pa se zmenimaSam da je poceni nekaj bolj
A tebi se fejst mudI? Ker jaz bi nasledn mesec sel al pa konec tega mesca ? Kaj pravis?
Ker men je blem zaj
Mam fedre noter zmontirane pa nisem iz LPP Dobo se kartoncka
tak da ne morem potem sip homo.
Ni lahko, nam!