sklopka pri laguni II
sklopka pri laguni II
Pedal hidravlicne sklopke pri laguni mi se ne vraca v prvotno pozicij ali pa ga zjutraj dobim na tleh. Ali je vzrok samo slabo olje ?
Jutri grem na servis pa nebi rad prevec natezanja.
lp marjan
lp marjan
Re: sklopka pri laguni II
Fuc je cilinder sklopke na pedalu.mikula napisal/-a:Pedal hidravlicne sklopke pri laguni mi se ne vraca v prvotno pozicij ali pa ga zjutraj dobim na tleh. Ali je vzrok samo slabo olje ?
lp marjan
Pa ne vozi se okoli ker lahko ostane noter in je avto nevozen.
Pol bos moral dati se eureureur za avtovleko do servisa.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: sklopka pri laguni II
Okvara je bila uspesno odpravljena(menjava cilindra in vzmeti) na Renaultove stroske v Malgaju v Ljubljani.
Mislim, da je zamenjava vzmeti in cilindra bila izvrsena na osnovi OTS-a.
Kolikor je meni znano bodo v bliznji prihodnosti potekale serijske zamenjave (OTS) vzmeti in cilindrov na sklopkah Lagun, Espace-ov in Vel Satis-ov. Omenjeni posegi so se ze priceli v Nemciji. Tisti, ki vas o tej akciji Renault (Revoz) ne bo obvestil, si lahko na slovenski strani preverite ali ima vase vozilo urejene vse OTS-e (glede na to da vas vecina servisira sama). Stran pa je ta.
Kolikor je meni znano bodo v bliznji prihodnosti potekale serijske zamenjave (OTS) vzmeti in cilindrov na sklopkah Lagun, Espace-ov in Vel Satis-ov. Omenjeni posegi so se ze priceli v Nemciji. Tisti, ki vas o tej akciji Renault (Revoz) ne bo obvestil, si lahko na slovenski strani preverite ali ima vase vozilo urejene vse OTS-e (glede na to da vas vecina servisira sama). Stran pa je ta.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
laguna II
epo pozdravljeni imam eno vprasanje, kaj mislite o tej laguni
pise da je letnik 2002 model 2003. Ali je ta laguna v seriji lagun, ki so imele veliko napak?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=552721#
na blatnikih pise da so bili delani december 2002
lepo prosim za kaksno informacijo
pise da je letnik 2002 model 2003. Ali je ta laguna v seriji lagun, ki so imele veliko napak?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=552721#
na blatnikih pise da so bili delani december 2002
lepo prosim za kaksno informacijo