Opa Opadrmocar napisal/-a:Tesa trakdrhouse napisal/-a:eno vprasanje ko smo ze pri tablicah in okvirjih: vecina vas ima tablice brez okvirjev, zgleda cool in vse.. sam kako pritrdit tablico gor, ce se je pa po zakonu ne sme prevrtat oz kakor koli drugace poskodovat?
Kako se znebim okvirjev za tablice?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Js sm kupo v Mercatorju(bivse ADUT trgovine) od PATEX firme....1,5m dolg trakec sirok ko selotejp pa sm dal zgoraj po celi dolzini tablce pa spodaj enih 10cm dolgo, pa prtisnu gor pa je ful primlo. Drugac pa pise da zdrzi 15kgMaTe0 napisal/-a:Opa Opadrmocar napisal/-a:Tesa trakdrhouse napisal/-a:eno vprasanje ko smo ze pri tablicah in okvirjih: vecina vas ima tablice brez okvirjev, zgleda cool in vse.. sam kako pritrdit tablico gor, ce se je pa po zakonu ne sme prevrtat oz kakor koli drugace poskodovat?Tesa za hisne stevilke
( Zeleno pise tesa )
lp
sam lepit tablice... a ni to rahlo nesigurna zadeva - lazje pade dol kot iz okvirja? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Jaz mam to zalepljeno ze ene pol leta min, pa se je trdno! Pac probas, ce se drzi vsake tolko cajta!Imperator napisal/-a:
kolk dolg bi pa to moglo drzat? kako "vzdrzevati" zadevo?
Mam pa oni tesa trak, ki zdrzi 20 al 30 kg, 1.5 metra za 700 sit! Bi pa znal bit silikonski kit tudi zakon ja! Za trajno lepljenje!
evo jaz sem tudi dal tesa trak odzadi, kot Mark - 1,5 m 20 kg, pa drzi super, za sprednje pa sem razmisljal, ce bi dal 50kg tesa trak gor, kr je plastika spredaj malo hrapava, pa ne prime tak, kaj pa sekundno mal zravn?? ce ne pa dark silikon kit, pa bo pac trajno drzalo, ma kdo na cliu spredaj tablo brez okvira, da vidim, kako zgleda, kr malo preko visi?? 
samojura