Thalia project by drhouse

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Pa ti nic ne drsa ko si polno nalozen? Jst glede tega nevem se kaj bi naredu, treba mal prakticirat... Amortizerje morm menjat preden pride avtoakustika noter, ker bo prtlaznik prakticno cel iz poliestra in si s tem drasticno zmanjsam ali celo unicim prostor za zadnje amortizerje menjat. Mogoce bi malo trsal, da se mi nebi zadaj toliko posedla (100kg opreme v prtlazniku). Se mi zdi da bi grdo zgledalo spredaj 40mm nizano in razdaljo med gumo in blatnikom npr 2cm, zadaj pa 40mm nizano pa se posedeno in sam 0,5 cm razdalje ali se manj.. bomo vidli, bomo sli do vuge na pogovor :D
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Jaz 2 lahko komot pelem zadaj :) Torej 4 se lahko pelemo :) Sicer so bla dekleta zadaj :) Sam je slo normalno :D Mam zadaj 4cm spredaj pa 6cm :) Pa tud mam wufica pa skatlo kr tezko :D Premisli a ne :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
drhouse

no, bom vidu kako pa kaj po pogovoru oz po nasvetu, sej morda pa se bo ze po obnovi oz nakupu drugih amortizerjev avto manj posedal oz se drugace obnasal.. :)
Uporabniški avatar
Narodnjak
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Narodnjak »

Najprej probi z amortizerji, pa z gumami(ce misls vecje dt gor) tko bos cutu kok je avto dejansko trsi, ce bo use ql ga dej znizat cene pa ne dajt k bo res pretrd. Cutu bos usako luknco na cesti mam izkusne, bratranc je spustu avto, zdej je pa (zame) pretrd k se use cut not, on se je pa ze navadu 8)
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Saj navadis se hitro :) Sam se pa tud lepo vidi a ne :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
drhouse

Kdor hoce biti lep, ta mora potrpet :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
drhouse

Trsali bomo :twisted: Bil pravkar na "daljsi" voznji po avtocesti (Sezana - Ljubljana) pa je od 120 naprej tako ku*cevo mehka da me je bilo strah zavijat :evil: Pa se na naravnini zaplava in plava in plava in plava.... :roll: Nizat, trsat, 16ke, NUJNO :D
Uporabniški avatar
Narodnjak

Odgovor Napisal/-a Narodnjak »

drhouse napisal/-a:Trsali bomo :twisted: Bil pravkar na "daljsi" voznji po avtocesti (Sezana - Ljubljana) pa je od 120 naprej tako ku*cevo mehka da me je bilo strah zavijat :evil: Pa se na naravnini zaplava in plava in plava in plava.... :roll: Nizat, trsat, 16ke, NUJNO :D
good choice 8)
Slika
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

in kdaj se bo zacelo kej delat na tem 3 letnem projektu? da se mal rezultati vidjo :)
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
drhouse

Letos avtoakustika; ojacevalec za prednji sistem, prednji sistem in ojacevalec za sub so ze doma. V kratkem pride se en ojacevalec za sub, drugi teden (ko je konc izpitov) se zacne z iskanjem notranjih plastik z vrat da se zacne poliester party. Vmes delam na enem festivalu (tudi 16 in vec ur na dan) tako da bo teklo pocasi do nekje 10. avgusta. Takrat se zacne na veliko poliester in prtljaznik. 15.8. placa, se gre po kable, izolacijo, konektorje, akku, procesor za sub... Za sube se dilam iz Nizozemske od JBL Team-a za kaksno pikico ceneje; racunam na to, da bojo do druge polovice avgusta pri meni. Ko bo vse to koncano (upam da v prvi polovici septembra), pride se radio. Sledi igranje z nastavitvami in ce bo slo vse po nacrtih, peljem drugo oz tretjo soboto v septembru pomerit dB in po kaksno sodnisko mnenje na finale avtoakustike v Grosuplje.
Torej, nekje drugi teden se zacne proces :wink:
Uporabniški avatar
Enthusiast

Odgovor Napisal/-a Enthusiast »

zanimivo!

velik srece pr projektu, pa se mogoc vidmo 15-ga v Kopru :mrgreen:
Uporabniški avatar
drhouse

Hvala :wink: Definitivno se vidimo 15ga v Kopru, ze na plazi pa zvecer na Jocelin 8)

On topic: V soboto pride (ce me tipo ne za*ebe) AudioControl Epicenter procesor za sub :twisted:
Uporabniški avatar
drhouse

Torej, obljuba dela dolg; AudioControl theEpicenter Series Two, trenutno se z remote-om od 6XS, pride original v kratkem :wink:

Slika

Se pojasnilo kaj to sploh je:

THE STORY BEHIND AudioControl theEpicenter
Bass Maximization Technology
You may ask yourself, “Why would I need to restore bass?” The truth is
that during the recording process, low frequency information can be “mixed” down or filtered out. It’s not that recording engineers are out to get you; in fact they are looking out for your best interests and are concerned that many speaker systems cannot handle “truly” low bass information.
The patented circuit inside The Epicenter is designed to reproduce the low frequency information by looking at the upper frequency ranges and detecting musical harmonics. These harmonics then allow The Epicenter to drop down a few octaves and reproduce the “missing” bass notes.
The bottom line is that The Epicenter technology gives you deep, body shuddering, heart stopping bass. Can you handle it?

Komaj cakam da gre zadeva v avto :twisted:

Pa se nekaj manj lepega za konec :(
Parkirisce pred posto v Sezani, 18.7.2006:

Slika

Slika

Zgleda da me je nekdo zapel in zapeljal nazaj al.. :cry: :x :evil:
Cez cel blatnik je crta (slabo videt na sliki)...
Kasko pa brez parkirisca vkljucenega :roll:
Imperator

Odgovor Napisal/-a Imperator »

si popravil?

Kako gre projekt? Zgoraj je en cel kup stvari ki bi sedaj morale biti ze koncane, objav pa nic.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
drhouse

Pozdrav po res dolgem casu!

Torej, situacija je taka. Plan je sel po nacrtu, se pravi AA lansko poletje, vendar slik nimam, ker je bil en "format" v igri, zdaj pa je ze vse zunaj, ker se pripravlja nekaj drugega.

Problem je bil (oz je se), ker avta ni bilo nikoli doma, vedno na cesti, tezko vec kot 1 dan v garazi. Ne bom ovinkaril: nikoli ne bo taka, kot je na sliki. Vem, da sem nekatere razocaral, druge razveselil... Kakor koli ze, zdaj je v igri Clio 1, ki je samo moj in od punce, nobenih starsev v igri..... 8)

Na thali-i pa je uspelo to (telefon):

Slika

Popravljen blatnik in 15".

Se clio:

Slika
Odgovori