bah avto se bo razstavu dans ker gre vse neki u ***** Vcer mi je vse neki crknl tak da bomo vidl kako bo kej u prihodnosti:( v vsakmu primeru rabm kes...
Bah zakaj morem bit tok zalublen u ta avto Zgleda da voda nekje na polno pusa ker se mi avto grejo na polno:( Pa dans sem se z mopedom zabou u dedov avto tko da bo se tm sou kes kr neki ni mi usojen ta avto
Ta avto te dobesedno zasvoji, pr men je blo ze poun pizdarij pa je nocm prodat, ker mi je prevec lepa, in ma prevec hud glas, ne vpraste kok je pocl k sem jo turirano ugasnu, pa spt przgau
GENESIS napisal/-a:Ta avto te dobesedno zasvoji, pr men je blo ze poun pizdarij pa je nocm prodat, ker mi je prevec lepa, in ma prevec hud glas, ne vpraste kok je pocl k sem jo turirano ugasnu, pa spt przgau
Stari itak da ne bom prodal:P zmer ko jo ponovno vzgem pa se grem mal pelat me spet zajame val navdusenja:P drgac pa zgleda da se mi je hladilnik zabasou z vodnim kamenjem,,tko da ta teden hladilnik zamenjam pa bomo vidl pa se ene par majhnih stvari...dihtga pr kolektorju, semering in tako dalje:P aja pa dihtnga na karterju