Moja vprasanja:
1. Ko zaprem sipo v prednjih desnih vratih se zaslisi nekaksen pok v vratih samih, kot da bi mel mehanizem mal lufta in bi se nekaj zaletelo. Druge sipe se zapro povsem na mehko. Sumim da se je nekaj losalo. Probal sm ze sam pogledat pa mi ni jasno kako se ta vrata spravijo narazen. Povsem spodaj sta dva vijaka, tisto sm losal ampak plastika noce stran. Tut pokrove zvocnikov sm nasu ampak spodaj ni nobenih vijakov vec.
2. Parkat se mi je zgodilo da je bil ob hladnem avtu pedal sklopke spuscen nekje na sredino. Ko sm ga z nogo dvignu je delal b.p. Prejle sm odkril da je bila moja sasija vpoklicana zaradi tezave s pedalom sklopke. Bom peljal na servis naj pogledajo.
3. V volanu se mi pojavlja malo 'prostega teka'. Za kak cm, dva na obodu. Je to v mejah normale?
4. Na cesti mimo reaktorja proti bericevem mi vlece v levo - sumim cesto, ker to opazam le tu. Ma se kdo podobne izkusnje s to cesto al je nekaj narobe s podvozjem/volanom?
5. Zaslon klime mi je zacel obcasno utripat. Berem da je temu kriv en nezlotan smd uporcek. Bo treba se spravit lotat enkrat
6. Imam 6 prestav. Vcasih (obdobja) ko prestavim iz 2. v 3. prestavo cutim na rocki kot da bi nekaj vanjo udarilo. So obdobja ko gre povsem gladko. Prav tako ma obdobja ko gre precej na trdo iz 2. v 1. Spet drugic pretika kot pesem. Olje?
7. Racunalnik trdi da sm od zadnjega reseta (ob tankanju) porabil 58 litrov. Ampak ob tankanju gre not le 54l. Je ta stvar tako nenatancna al mam kej razstelano?
8. Ob speljevanju mi obcasno precej zavibrira armatura. Predvsem srednji del ob sipi. Vcasih je amplituda tut cel centimeter. Opazu sm da ce speljujem z malo vec plina se to ne dogaja (vsaj ene 1100 obratov).
9. Vozniski sedez mi obcasno 'za skripa' predvsem u kaksnem ovinku. Je mozno kej narest proti temu?
10. Nasploh se mi zdi da mam precej 'crickov'. Ob kaksni neravnini mi zapoje precej plastike, razgreta armatura mi zapoka ko vklopim klimo. Je to obicajno za ta avto ali kaze na kaksne vecje pretrese? Za nekaj 'trdih' parkiranj sm kriv sam
Uhh, cele tajtnege. Hvala za vse nasvete. Sm firsn tu in za volanom