http://www.bbperformancetuning.co.uk/vi ... xhaust.wmv
LP.
mloncar napisal/-a:sicer men je bolj vsec varjanta 172 z ITBji (individual throttle bodys), ampak tudi tega turbaca se nebi branu
a ni bil to Cicero (ki zdej vozi rumenega leona z zelo obsirno konjenico)? se mi zdi, da sem ze kr doug nazaj na mobisuxu bral, pa je nekaj pisal o tem podvigu! meu je precejsnje tezave z mehanskimi deli motorja, tako, da je na koncu opustil ta projekt in kupil leona!Loopz napisal/-a:Drugace pa baje ta cliotov motor nima prevec rad turbin in se je treba zelo potruditi, da vse dela tako kot more, za daljsi cas. Sicer pa, ce me spomin ne vara, se je pred par leti po Mariboru vozil mk1 s kompresorjem, okoli 230KM in kupom tezav...
to je clio Mk1 1.8 16Vlegionar napisal/-a:Tu je zgoraj govor o clio-tu 1 ne?
Samo 250KM
12psi je 0.83bara. pri 20psi (1.38bara) pa bo imel verjetno nekje med 320 in 340KM.legionar napisal/-a:Ta drugi pa je ta ki je na sliki tu gor
276BHP at only 12 psi of boost-------- to je 276 konjev pri (bar)?![]()
koliko bi pa potem mel pri 20psi?
mloncar napisal/-a:a ni bil to Cicero (ki zdej vozi rumenega leona z zelo obsirno konjenico)? se mi zdi, da sem ze kr doug nazaj na mobisuxu bral, pa je nekaj pisal o tem podvigu! meu je precejsnje tezave z mehanskimi deli motorja, tako, da je na koncu opustil ta projekt in kupil leona!Loopz napisal/-a:Drugace pa baje ta cliotov motor nima prevec rad turbin in se je treba zelo potruditi, da vse dela tako kot more, za daljsi cas. Sicer pa, ce me spomin ne vara, se je pred par leti po Mariboru vozil mk1 s kompresorjem, okoli 230KM in kupom tezav...
pri RSih ni taksen problem pridet na 200KM (izpuh, odmicne in remap) in avto je pravi strup. lep primer je bivsi valetov clio (ce se prav spomnim je meu druge odmicne, pa optimiziran ECU, filter pa se nekaj malenkosti) in je meu avto blizu 200KM, na dargih pa je peljal pod 15s (brez reakcije)!