Renault espace 2.2dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
sapko98

Renault espace 2.2dci

Odgovor Napisal/-a sapko98 »

Pozdravljeni !

Kot drugi avto imamo Renault espace 2.2dci 2006 facelift, prevoženih 208k km, vendar nagaja v zadnje čase napaka "Check injetion" ali nekdaj celo injetion fault in kar ustavi se, ko je prva napaka pa preklopi v rezervni program, diagnostika pokaže pumpo goriva ampak avto dela normalno, nobenih čudnih zvokov, dela enakomreno in pri voznji ne ugaša da bi obtožil injektorje, edina napaka ki se kaže mi se zdi da vžiga 1 sec dlje kot prej, aja napake se dogajajo pri velikih naporih, ac klanec gor, ali kakšno prehitevanje, če je kdo imel kakšno izkušnjo mnenja dobrodošla. hvala vsem ter lp
Uporabniški avatar
AgitatoR

Re: Renault espace 2.2dci

Odgovor Napisal/-a AgitatoR »

Ko rabi več goriva tudi pumpa več dela in očitno ne zmore zagotoviti dovolj goriva in/ali tlaka.

Poslano z mojega LG-K580 z uporabo Tapatalk
sapko98

2 mehanika so rekla da verjetno ni pumpa problem, da so injektorji, en trdi teorijo da avto dobi preveč goriva in ne premalo in zato ga zaduši, razmišljam da vzamem injektorje vn pa jih dam nekam testirat ?
Uporabniški avatar
Bali

Odgovor Napisal/-a Bali »

Če si iz okolice Mb se obrni na servis Puconja(Počehova), ti bo očistil injektorje za cca. 60 eur..
sapko98

Bali napisal/-a:Če si iz okolice Mb se obrni na servis Puconja(Počehova), ti bo očistil injektorje za cca. 60 eur..
Nažalost sem iz obalno-kraške regije
Odgovori