vlečna kljuka

Debate o največjih hišnih modelih
Odgovori
Uporabniški avatar
rocky
Prispevkov: 11
Pridružen: 06 Apr 2015, 15:23

vlečna kljuka

Odgovor Napisal/-a rocky »

Lep pozdrav.
Sem pred nakupom vlečne kljuke in v dilemi, kaj, za koliko denarja. Imel bi vertikalno varianto vendar ne vem če obstaja za ta model. Prjatu je reku da Bosal ali Westfalia. Za Westfalijo hočjo mal manj k 500 ojru. To se mi zdi kr velik. Če kdo pozna še kakšnega k dela takšne kljuke, vse info dobrodošle.
http://www.kml-kogovsek.si/vlecne-kljuke/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.westfalia-automotive.com/uk ... e-towbars/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Samojed
Prispevkov: 1242
Pridružen: 18 Jun 2003, 14:39
Kraj: Ljubljana

Re: vlečna kljuka

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Zelo fino je da vemo na kateri avto bi jo rad montiral :)

Vse ostalo pa - stvar želja, okusa in denarnice. Če ne želiš da se sploh kaj vidi, boš segel globoko v žep, prva z linka pa to ni. Druga, odvisno od modela avta, je praktično nevidna, je pa na skici samo kljuka; kje bo pa el. vtičnica pa ne narišejo. Pod odbijačem je žal preveč neugodna za normalno uporabo. Če kljuko rabiš enkrat na pet let, je vseeno če je treba dva vijaka priviti (mislim da podobno kljuki na prvem linku). Če jo rabiš pogosteje oziroma naključno, potem rabiš tako, ki se pripravi brez orodja (en primer so kljuke Ključavničarstva Bartolj ali kljuka na drugem linku, imaš pa še Bosalove, Hermeca ali kasko se že imenuje pa še kaj se najde). Vse ostalo je v luftu :) .
LP, Samojed
Uporabniški avatar
rocky
Prispevkov: 11
Pridružen: 06 Apr 2015, 15:23

Re: vlečna kljuka

Odgovor Napisal/-a rocky »

Ja prvi link ni pravi. Sem zaj... Od Kogovška je snemljiva vlečna kljuka vertikalna nevidna z vgrajeno ključavnico 580eur. Ta ki mi je všeč. Na dva vijaka se začne pri 290.
Odgovori