Živjo
Zavore mi malo tresejo, ko bremzam na AC. Tudi diski so že kar konkretno obrabljeni tako da sem se odločil, da menjam komplet vse diske in ploščice + zavorno tekočino. Kateri komplet mi priporočate, Brembo, Ferodo,..?
Laguna 2 ph2 2.2dci
Zavore
Re: Zavore
Jst imam spredaj in zadaj Brembo diske in TWR ploščice in je vse po 40k km še skoraj kot novo. Na začetku je mogoče malo pocvililo pri zaviranju, potem pa vse super. Na začetku prijemlje nežno in potem začne grabit močneje. Ni tisto, da samo malo nasloniš in te zalepi na prednjo šipo.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Sam osebno trw-ja več ne vzamem. Kupil avto, menjal zadaj komplet (diske in ploščice) in bil zelo razočaran. Sedaj sem še enkrat menjal samo ploščice, in je malo bolje, ampak diski so šrot. Premehki. Po 10.000 prevoženih imajo preveliko obrabo, ker so mehki, se tudi čistijo ne. Že rjavijo od roba proti sredini, svetili se niso nikdar. Kaj vzeti ne vem, sem pa na scenika prejšnji teden nataknil originalne diske, ki smo jih podrejali ter abs ploščice. Dela ko šus, diski se svetijo.
Aja, glede prijemanja po določenem času - s tre ploščicami in diski sem opazil isto in tudi to mi ni všeč. Laguni ročna ni prijela ama nič, če si jih segrel pa je. Kaj mi to pomaga na klancu, ko je treba speljat?
Skratka, trw me je razočaral in ko biom karkoli kupoval, raje reskiram z noname firmo kot trw-jem.
Aja, glede prijemanja po določenem času - s tre ploščicami in diski sem opazil isto in tudi to mi ni všeč. Laguni ročna ni prijela ama nič, če si jih segrel pa je. Kaj mi to pomaga na klancu, ko je treba speljat?
Skratka, trw me je razočaral in ko biom karkoli kupoval, raje reskiram z noname firmo kot trw-jem.
LP, Samojed
Brembo, Zimmerman, ATE, če hočeš res dobro stvar, drugače pa imam s TRW ter DELPHI zelo dobre izkušnje...tudi Ferodo je dober...odsvetujem ti pa razni qh,national, trusting...
Ate power disc z ate originalnimi ploščicami sperdaj, zadaj skf disc in swag. Te zalima in ti gate gor ptegne preverjeno.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Hvala za vaša mnenja, najverjetneje se bom odločil za Brembo.