Zavore

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
slo

Zavore

Odgovor Napisal/-a slo »

Živjo

Zavore mi malo tresejo, ko bremzam na AC. Tudi diski so že kar konkretno obrabljeni tako da sem se odločil, da menjam komplet vse diske in ploščice + zavorno tekočino. Kateri komplet mi priporočate, Brembo, Ferodo,..?

Laguna 2 ph2 2.2dci
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: Zavore

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Jst imam spredaj in zadaj Brembo diske in TWR ploščice in je vse po 40k km še skoraj kot novo. Na začetku je mogoče malo pocvililo pri zaviranju, potem pa vse super. Na začetku prijemlje nežno in potem začne grabit močneje. Ni tisto, da samo malo nasloniš in te zalepi na prednjo šipo.
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Sam osebno trw-ja več ne vzamem. Kupil avto, menjal zadaj komplet (diske in ploščice) in bil zelo razočaran. Sedaj sem še enkrat menjal samo ploščice, in je malo bolje, ampak diski so šrot. Premehki. Po 10.000 prevoženih imajo preveliko obrabo, ker so mehki, se tudi čistijo ne. Že rjavijo od roba proti sredini, svetili se niso nikdar. Kaj vzeti ne vem, sem pa na scenika prejšnji teden nataknil originalne diske, ki smo jih podrejali ter abs ploščice. Dela ko šus, diski se svetijo.
Aja, glede prijemanja po določenem času - s tre ploščicami in diski sem opazil isto in tudi to mi ni všeč. Laguni ročna ni prijela ama nič, če si jih segrel pa je. Kaj mi to pomaga na klancu, ko je treba speljat?

Skratka, trw me je razočaral in ko biom karkoli kupoval, raje reskiram z noname firmo kot trw-jem.
LP, Samojed
DeYcH

Odgovor Napisal/-a DeYcH »

Brembo, Zimmerman, ATE, če hočeš res dobro stvar, drugače pa imam s TRW ter DELPHI zelo dobre izkušnje...tudi Ferodo je dober...odsvetujem ti pa razni qh,national, trusting...
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Ate power disc z ate originalnimi ploščicami sperdaj, zadaj skf disc in swag. Te zalima in ti gate gor ptegne preverjeno.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
slo

Odgovor Napisal/-a slo »

Hvala za vaša mnenja, najverjetneje se bom odločil za Brembo.
Odgovori