Sklopka komresorja klime

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
iburek
Kraj: Loče

Sklopka komresorja klime

Odgovor Napisal/-a iburek »

Pozdravljeni
Sem iskal po starih postih pa nisem našel nič otipljivega. Imam Espace IV 1,9dci letnik 2003. Na desni strani mi je že nekaj časa "cingljalo". Včeraj sem šel na servis, zadevo odprejo in ugotovijo da cinglja pri jermenici kompresorja klime.Rekli so mi da je načeta oz.fuč sklopka na kompresorju klime.Strošek novega na servisu je 640 eur + delo. (adijo pamet, pa otroci bodo spet lačni 2 meseca). Klima sicer še dela kar normalno.Kaj svetujete okoli menjave oz.popravila in ali se da popravit samo ta sklopka.Čez 14 dni grem na 700 km dolgo pot, pa me je strah da nebi kaj zaribalo in utrgalo mikro jermen. Hvaležen bom za vsak dober nasvet.

Lep pozdrav
Espace 1,9 dci
Clio 1,2 16V

Ko bom velik bom imel avto BMW. Vse ostalo so VoZiLa
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Re: Sklopka komresorja klime

Odgovor Napisal/-a schik »

Kolikor vem se da to obnovit, najbolj da pokličeš kakšen servis za klime.
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Nov kompresor Delphi v ADEL je okoli 400€. Sama sklopka je še cenejša, vprašaj.
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Odgovor Napisal/-a smiley »

iburek napisal/-a:Pozdravljeni
Sem iskal po starih postih pa nisem našel nič otipljivega. Imam Espace IV 1,9dci letnik 2003. Na desni strani mi je že nekaj časa "cingljalo". Včeraj sem šel na servis, zadevo odprejo in ugotovijo da cinglja pri jermenici kompresorja klime.Rekli so mi da je načeta oz.fuč sklopka na kompresorju klime.Strošek novega na servisu je 640 eur + delo. (adijo pamet, pa otroci bodo spet lačni 2 meseca). Klima sicer še dela kar normalno.Kaj svetujete okoli menjave oz.popravila in ali se da popravit samo ta sklopka.Čez 14 dni grem na 700 km dolgo pot, pa me je strah da nebi kaj zaribalo in utrgalo mikro jermen. Hvaležen bom za vsak dober nasvet.

Lep pozdrav
Nabavi samo sklopko(Bartog) - strošek sklopke cca 100eur + delo + strošek mikrojermena po potrebi!

LP
Odgovori