Pozdravljeni
Sem iskal po starih postih pa nisem našel nič otipljivega. Imam Espace IV 1,9dci letnik 2003. Na desni strani mi je že nekaj časa "cingljalo". Včeraj sem šel na servis, zadevo odprejo in ugotovijo da cinglja pri jermenici kompresorja klime.Rekli so mi da je načeta oz.fuč sklopka na kompresorju klime.Strošek novega na servisu je 640 eur + delo. (adijo pamet, pa otroci bodo spet lačni 2 meseca). Klima sicer še dela kar normalno.Kaj svetujete okoli menjave oz.popravila in ali se da popravit samo ta sklopka.Čez 14 dni grem na 700 km dolgo pot, pa me je strah da nebi kaj zaribalo in utrgalo mikro jermen. Hvaležen bom za vsak dober nasvet.
Lep pozdrav
Sklopka komresorja klime
Sklopka komresorja klime
Espace 1,9 dci
Clio 1,2 16V
Ko bom velik bom imel avto BMW. Vse ostalo so VoZiLa
Clio 1,2 16V
Ko bom velik bom imel avto BMW. Vse ostalo so VoZiLa
Re: Sklopka komresorja klime
Kolikor vem se da to obnovit, najbolj da pokličeš kakšen servis za klime.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Nov kompresor Delphi v ADEL je okoli 400€. Sama sklopka je še cenejša, vprašaj.
Nabavi samo sklopko(Bartog) - strošek sklopke cca 100eur + delo + strošek mikrojermena po potrebi!iburek napisal/-a:Pozdravljeni
Sem iskal po starih postih pa nisem našel nič otipljivega. Imam Espace IV 1,9dci letnik 2003. Na desni strani mi je že nekaj časa "cingljalo". Včeraj sem šel na servis, zadevo odprejo in ugotovijo da cinglja pri jermenici kompresorja klime.Rekli so mi da je načeta oz.fuč sklopka na kompresorju klime.Strošek novega na servisu je 640 eur + delo. (adijo pamet, pa otroci bodo spet lačni 2 meseca). Klima sicer še dela kar normalno.Kaj svetujete okoli menjave oz.popravila in ali se da popravit samo ta sklopka.Čez 14 dni grem na 700 km dolgo pot, pa me je strah da nebi kaj zaribalo in utrgalo mikro jermen. Hvaležen bom za vsak dober nasvet.
Lep pozdrav
LP