pozdravljeni
imam problem s svojim meganom II 1,9dci letnik 2003.
2 dni nazaj mi je zacela nagajat elektronika ko sem se peljal mi je zacelo vklaplat smerokaze brisalce odklepat zaklepat avto potem mi avto tudi ni hotel ugasnit z pritiskom tipke start stop ko sem ga pa ugasnil je pa ventilator na hladilniku se kar deloval pa na monitor mi je napisalo electronic fault.ce mi lahko kdo kako pomaga bi bil zelo vesel! l.p.
megane II electronic fault
Meni se je v petek pojavil isti problem.
In sicer takoj po pranju vozila v pralnici.
Brisalci in smerokazi so non-stop delali, obratomer in brzinomer občasno, na armaturi so svetle vse možne lučke, za nekaj časa je prenehal delovati servo, povrh vsega pa ni reagiral na tipko za zaustavitev.
Na armaturi je ves čas pisalo "electronic fault"
Čez vikend sem ga odklopil od akomulatorja.
Po ponovnem priklopu je sprva še vedno svetilo nekaj lučk na armaturi nakar ugasnejo vsa opozorila in sedaj dela b.p..
Vseeno grem danes do mehanika, da preveri napako.
In sicer takoj po pranju vozila v pralnici.
Brisalci in smerokazi so non-stop delali, obratomer in brzinomer občasno, na armaturi so svetle vse možne lučke, za nekaj časa je prenehal delovati servo, povrh vsega pa ni reagiral na tipko za zaustavitev.
Na armaturi je ves čas pisalo "electronic fault"
Čez vikend sem ga odklopil od akomulatorja.
Po ponovnem priklopu je sprva še vedno svetilo nekaj lučk na armaturi nakar ugasnejo vsa opozorila in sedaj dela b.p..
Vseeno grem danes do mehanika, da preveri napako.