Najbolj nor prekršek za katerega ste morali plačati policaju

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
nareksd
Prispevkov: 21
Pridružen: 10 Sep 2010, 23:38
Kraj: Žalec

Najbolj nor prekršek za katerega ste morali plačati policaju

Odgovor Napisal/-a nareksd »

Napišite oz. opišite kakšen je bil vaš najbolj tupi in glupi prekršek za katerega ste plačali kazen.

lp Dejan

Uredil sem naslov, velike tiskane črke naj se uporabljajo le v prave namene.

Lp, Ziga00
R19 16V black
Uporabniški avatar
Symon
Prispevkov: 2781
Pridružen: 29 Sep 2008, 11:14

Odgovor Napisal/-a Symon »

Vožnja čez glavno postajo v LJ, da ven vržem sošolca. Drug sošolec pa tudi pred menoj in je vsak policist ustavil enega. Še večji hec je, da nihče izmed naju niti opazil ni znaka, ki prepoveduje promet čez. Sta se policista spogledala, če je znak tam ker sva oba trdila isto. :lol:

Aja pa 1 parkirna kazen pa 2 za hitrost ampak obe malenkostni (50€ na obvoznici) in 50.000 SIT za v naselju 78km/h. Ampak to je una scena, naselje, nikjer nobene hiše, ravnina jaz pa v 4. prestavi ker sem varčeval z bencinom. :lol:

To je v 8 letih to. 8)
Uporabniški avatar
koto
Prispevkov: 214
Pridružen: 18 Maj 2010, 12:20
Kraj: Domžale okolica

Odgovor Napisal/-a koto »

Najbolj glupi ta da sem v naši vasi imamo tak kao zelo velik krožni promet in je na frišno zapadel sneg lani, ko sva šla z kolegom tam mimo in seveda on z bmw-jem z 300KM pošrek jaz pa z ročno za njim...moja hitrost okoli 20km/h. Nakar se policaj pripelje v križišče in slučajno vidi zadevo, kolega z bmw-jem je spregledal mene pa ustavil in kazen je bila 6 kazenski pik in 500€ (ime prekrška neprilagojena hitrost) kljub temu da ni bilo spluženo in da, če bi šel še malo počasneje bi se ustavil. 2 meseca pred tem me je skoraj na istem križišču ustavil, ko sem peljal 63km/h na 50km/h omejitev in je bila kazen 300€ in 3 kazenske pike. Jaz kot mladi voznik v 6 mesecih ostal brez vozniškega dovoljenja, ker sem presegel dovoljeno količino kazenski pik...7 dovoljenij jaz sem jih imel 9. No vglavnem 6 mesecev prepovedi delanja izpita in nato ponovno opravljanje izpita in seveda umes že novi zakon, da je obveznih 22ur in seveda opravljanje psiho testa tako, da to je to sedaj imam izpit in se veselo vozim...
Uporabniški avatar
Nos
Prispevkov: 3656
Pridružen: 25 Mar 2010, 19:04
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Enkrat sem plačal za mobitel... sm se mimo policajev peljal in klepetal zraven s kolegom... :? pa sem mu še razlagal, da so policaji tam... s policajem sva se seveda spogledala in oni takoj za menoj. jst se menim naprej... pol pa oni lučke vklopjo :lol: jst se seveda poslovim od kolega... ustavim in čakam :lol: pride policaj zraven in reče, če vem zakaj me je ustavil :lol: :lol: sm se probal zmenit kej... sm se zmenil pol za 20 tisoč bivših tolarjev :mad:

ne telefoniram več v avtu :idea:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
franko
Prispevkov: 709
Pridružen: 28 Jul 2009, 13:58
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Symon napisal/-a:Vožnja èez glavno postajo v LJ, da ven vržem sošolca. Drug sošolec pa tudi pred menoj in je vsak policist ustavil enega. Še veèji hec je, da nihèe izmed naju niti opazil ni znaka, ki prepoveduje promet èez. Sta se policista spogledala, èe je znak tam ker sva oba trdila isto. :lol:
Pri meni isto. Me ustavi policajka in reče da se ne bi smel tam vozit in da bo to kazen. Oba s kolegom, ki je bil še v avtu sva tako debelo pogledala. Kuga?! :roll:

Še sreča da je bila tako nizka kazen. 20€ polovička :P
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
kupi
Prispevkov: 130
Pridružen: 03 Dec 2007, 22:09
Kraj: Dobrepolje

Odgovor Napisal/-a kupi »

Plačal lih danes, ker so me ustavili zaradi prehitre vožnje oz neprilagojene hitrosti čez naselje. Dobil 250€ in 3 kazenske oz. polovička 125€.
Uporabniški avatar
boncl
Prispevkov: 812
Pridružen: 19 Sep 2006, 12:36
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Sca... mislm uriniranje na policijsko postajo v vinjenem stanju, skoraj bi moral prespat na policiji zarad tega, najbolj noro je pa to da sem bil peš pa so mi dali pihat pa napisal kazen, če pa ne bi imel treznih kolegov sabo bi blo pa mrbit še hujše kakor pa bivših 20 tisočakov, no ja to je moja najbolj nora kazen :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
nareksd
Prispevkov: 21
Pridružen: 10 Sep 2010, 23:38
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a nareksd »

Vidm da nisem pol jaz nor, ko mi policaj napiše kazen da nimam okvirja za tablice gor na skuterju. Imam namreč prnetano, da ne ropoče in po vrh tega ŠE NA KITAJSKEM SKUTERJU, kater ni nič vreden in dobim kazen 160 eur, polovička 80 eur.
R19 16V black
Uporabniški avatar
nareksd
Prispevkov: 21
Pridružen: 10 Sep 2010, 23:38
Kraj: Žalec

Re: Najbolj nor prekršek za katerega ste morali plačati poli

Odgovor Napisal/-a nareksd »

Uredil sem naslov, velike tiskane črke naj se uporabljajo le v prave namene.

Lp, Ziga00
[/quote]

Hvala bil sem včeraj razf... , ko mi tako glupo policaj napiše.

lp Dejan
R19 16V black
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

nareksd napisal/-a:Vidm da nisem pol jaz nor, ko mi policaj napiše kazen da nimam okvirja za tablice gor na skuterju. Imam namreč prnetano, da ne ropoče in po vrh tega ŠE NA KITAJSKEM SKUTERJU, kater ni nič vreden in dobim kazen 160 eur, polovička 80 eur.
wtf? Jst mam še uno staro rumeno tablco, ki ma prov luknje zvrtane že v originalu čez in sm jo pršraufov gor :roll: Takrat ko sm jo gor dajov pa sploh še ni blo okvirjev za tablice :roll: sam naj se mi kakšn zapiči v to... :mad:
Uporabniški avatar
robi1000
Prispevkov: 1365
Pridružen: 22 Feb 2007, 21:25
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Driftanje na rondoju in kasneje malo prehitra vožnja. Po kar nekaj pregovarjanja sem dobil kazen za "vožnjo izven sredine voznega pasu" - 10000 SIT. :lol:
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
clio open
Prispevkov: 3124
Pridružen: 13 Nov 2007, 10:40
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a clio open »

Pred kratkim je bil sprejet zakon, da registerske tablice smejo biti prilepljene, privijačene oz. prikovičene na vozilo. Zakon naj bi stopil v veljavo šele junija, če me spomin ne vara, ne vem pa kako to vpliva na izdajanje plačilnih nalogov za tovrstne zadeve ta trenutek. Po logičnem premisleku se ne bi smelo, ker
1. velja za "prekrškarja" vedno milejši zakon, če sta oba aktualna
2. če je že zadeva sprejeta očitno ni sporna in ne vidim razloga da bi se še ta mesece al dva pisalo plačilne naloge.

V kolikor se pa motim, pa naj me kdo popravi.

Aja, še moj greh - 80€ oz. 40€ polovička, ker sem avto pustil pri cukrarni na pločniku. Komur še ni znano ta znameniti kulturni spomenik razpada, vzdržujejo ga pa brezdomni pijančki in narkomani. Prehod mimo cukrarne je zaprt za ves promet oz. je bil zaprt tudi za pešce. Kakorkoli že, clio je bil v neizmerno napoto vsem pešcem mimo in mi tako (oz. sem si jo sam) prislužil kazen. Od takrat parkiram v golem centru, nekaj metrov stran od objekta kamor grem in plačam 2€.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taxi.
Uporabniški avatar
VentilaR
Prispevkov: 434
Pridružen: 21 Maj 2010, 21:29
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

mene majo bolj mobilni radarji radi zgleda :?
biu lep sončn dan, glih namontiral FK fedre pa 16ke plus nove toyote maa heh pa seveda kuj čez ovinke sprobat in glej ga zlomka glih tkrt je biu kangu in šklooc! pa sm dobu položnco - na znak 50 prletu mal čez 80 iz ovinka vn.
naslednič sm pa na Bledu mal prehitr pršu mimo gasilnega doma pa so spet položnco poslal :roll:
do sedej 700e oz. polovička 350e pa 3 kaznske pike...
Uporabniški avatar
drejc88
Prispevkov: 128
Pridružen: 11 Avg 2010, 17:56
Kraj: trbovlje

Odgovor Napisal/-a drejc88 »

moja najbol nora kazen je bila 20€ (polovička) zaradi naglega speljevanja oz. agresivne vožnje, ker so se gume po tem ko sem ustavil pred krožnim zavrtele v prazno. (nism kopal čez pol rondoja) komentarjev pred policajem glede kazni sem se raje vzdržal ker bi kazen skokovito narasla :D
drgač pa še ene 2x nekaj malega hitrosti, tko da nisem še veliko prispeval:)
lp drejc
Uporabniški avatar
moofdi
Prispevkov: 980
Pridružen: 21 Feb 2007, 17:21
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Plačal 40€ oz. 20€ polovičko par let nazaj, ko me je ustavil policaj nameril 57km/h(al tam nekje), po odbiti toleranci = 51km/h na omejitev 50. :roll: :roll:

Od takrat naprej me nihče več ne prepriča, da niso na cesti samo zato, da filajo blagajno. :wink:
Če je ravno, ni zabavno.
Odgovori