lp, Guli
Montaza neonk
Montaza neonk
Torej, v kratkem imam namen kupit neone za pod avto ( www.neonke.tk ) Komplet 2*100cm + 2*130cm (mocno svetlece 26k). Ko sm mu pisu je reku, da on nima montaze prek, tak da ce kdo tukaj zna, oz. je ze dalal to bi prosu, ce bi se lohka kdaj zmenl, pa da to zmontiramo, kr sam ne bom znau. Ce pa veste kje bi se dalo kupit neonke zmontazo vred za max 30-35k bi pa prosu, ce mi lohka poveste 
lp, Guli
lp, Guli
Re: Montaza neonk
Zivjo!Guli napisal/-a:Torej, v kratkem imam namen kupit neone za pod avto ( www.neonke.tk ) Komplet 2*100cm + 2*130cm (mocno svetlece 26k). Ko sm mu pisu je reku, da on nima montaze prek, tak da ce kdo tukaj zna, oz. je ze dalal to bi prosu, ce bi se lohka kdaj zmenl, pa da to zmontiramo, kr sam ne bom znau. Ce pa veste kje bi se dalo kupit neonke zmontazo vred za max 30-35k bi pa prosu, ce mi lohka poveste
lp, Guli
Vse to lepo in prav, sam ce zelis met tablice se gor, si tega nekupuj!Med voznjo ponoci jih nesmes imeti prizgane.Ce te policaj ustavi lahko samo upas kake volje bo.
Kar se pa tice Neona, pa se dobro pozanimaj koliko je cena, ker ded spreminja cene kokr veter piha.Raj 2x vpras kot 1x.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Re: Montaza neonk
Sm ga vceri prasu. Ja to pa vem, da je nedovoljeno. Sem seznanjen s tem:)darkdog24 napisal/-a:
Zivjo!
Vse to lepo in prav, sam ce zelis met tablice se gor, si tega nekupuj!Med voznjo ponoci jih nesmes imeti prizgane.Ce te policaj ustavi lahko samo upas kake volje bo.
@pro2c: Ne vem kam jih dat, pa kak pritrdit, da mo pol ne padejo dol:)
@Dr_S: Mislis na plus od akumulatorja?
To al pa musko v prtlaznik.Guli napisal/-a:ves, da mas prov.... a bi si dal raje sipe temnit za ta dnarobby napisal/-a:Pa ce imas avto spuscen jih bos hitro polomil in potem adijo 26k. Jaz sem svoje v enmu tedno zlomil pa sem mel zelezne gor. Tista plastika ko bos pa ti kupo jih pa tak malo vecji kamen zlomi.
Drugac pa kabel ki gre iz plusa (akumulatorja) das vmes stikalo oblike po tvoji zelji.
LP
Go HARD or Go HOME
am... drugac mas pa na ebay-u zadevo k ma mislm d 5 barv kao CAR KIT z LED-icami in mas daljincka zravn tko d lohk uklops na mislm d par 100m menjas barve itd itd lohk ti pa tud utripa po muzki na base pa to pa menjava barve random... pa dost cenej pride kt pa neonke + tega d mislm d je boljs tko boljs d se ne sesuje kr tko k neonka je le ena ogromna nerodna zarnca ledic je pa ponavad full in kokr sm poslusu majo FULL dolgo zivljensko dobo... 10 let pa tko...
zadeva k sm jo jest gledu je prsla 100eur men se je zdel dost pocen... mal razmisl...
zadeva k sm jo jest gledu je prsla 100eur men se je zdel dost pocen... mal razmisl...

Megan rula (po) net(u)
Samo skusnjave mi delate fantje.. skoda da ni denarja toliko kot je idej.Mr007 napisal/-a:am... drugac mas pa na ebay-u zadevo k ma mislm d 5 barv kao CAR KIT z LED-icami in mas daljincka zravn tko d lohk uklops na mislm d par 100m menjas barve itd itd lohk ti pa tud utripa po muzki na base pa to pa menjava barve random... pa dost cenej pride kt pa neonke + tega d mislm d je boljs tko boljs d se ne sesuje kr tko k neonka je le ena ogromna nerodna zarnca ledic je pa ponavad full in kokr sm poslusu majo FULL dolgo zivljensko dobo... 10 let pa tko...
Odsvetujem ti montazo neonk, ce ze daj daj odzadaj na podvozje, tam bo varna jaz sem spredaj ze 3 polomo, pa avto ni 0 cm spuscen in res tista plastika je zelo krhka, malo bos potegno po kakem robniku bo slo vse adijo.....obby napisal/-a:Pa ce imas avto spuscen jih bos hitro polomil in potem adijo 26k. Jaz sem svoje v enmu tedno zlomil pa sem mel zelezne gor. Tista plastika ko bos pa ti kupo jih pa tak malo vecji kamen zlomi.