Montaza neonk

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Montaza neonk

Odgovor Napisal/-a Guli »

Torej, v kratkem imam namen kupit neone za pod avto ( www.neonke.tk ) Komplet 2*100cm + 2*130cm (mocno svetlece 26k). Ko sm mu pisu je reku, da on nima montaze prek, tak da ce kdo tukaj zna, oz. je ze dalal to bi prosu, ce bi se lohka kdaj zmenl, pa da to zmontiramo, kr sam ne bom znau. Ce pa veste kje bi se dalo kupit neonke zmontazo vred za max 30-35k bi pa prosu, ce mi lohka poveste ;)

lp, Guli
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

4 zice bos pa ze znal povezat na plus pa vmes dat en stikal.
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

zraven dobis tudi nacrt vezave, ki pa ni kompliciran. Nabavis samo se eno stikalo in to je to. Ce ne pa idi k lokalnem avtoelektriku.
Priporocam da zadevo posteno pritrdis in se zascitis z silikonom proti vlagi
darkdog24
Kraj: Slovenia

Re: Montaza neonk

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Guli napisal/-a:Torej, v kratkem imam namen kupit neone za pod avto ( www.neonke.tk ) Komplet 2*100cm + 2*130cm (mocno svetlece 26k). Ko sm mu pisu je reku, da on nima montaze prek, tak da ce kdo tukaj zna, oz. je ze dalal to bi prosu, ce bi se lohka kdaj zmenl, pa da to zmontiramo, kr sam ne bom znau. Ce pa veste kje bi se dalo kupit neonke zmontazo vred za max 30-35k bi pa prosu, ce mi lohka poveste ;)

lp, Guli
Zivjo!

Vse to lepo in prav, sam ce zelis met tablice se gor, si tega nekupuj!Med voznjo ponoci jih nesmes imeti prizgane.Ce te policaj ustavi lahko samo upas kake volje bo.
Kar se pa tice Neona, pa se dobro pozanimaj koliko je cena, ker ded spreminja cene kokr veter piha.Raj 2x vpras kot 1x.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
Guli

Re: Montaza neonk

darkdog24 napisal/-a:
Zivjo!

Vse to lepo in prav, sam ce zelis met tablice se gor, si tega nekupuj!Med voznjo ponoci jih nesmes imeti prizgane.Ce te policaj ustavi lahko samo upas kake volje bo.
Sm ga vceri prasu. Ja to pa vem, da je nedovoljeno. Sem seznanjen s tem:)

@pro2c: Ne vem kam jih dat, pa kak pritrdit, da mo pol ne padejo dol:)

@Dr_S: Mislis na plus od akumulatorja?
Uporabniški avatar
obby

Odgovor Napisal/-a obby »

Pa ce imas avto spuscen jih bos hitro polomil in potem adijo 26k. Jaz sem svoje v enmu tedno zlomil pa sem mel zelezne gor. Tista plastika ko bos pa ti kupo jih pa tak malo vecji kamen zlomi.
Uporabniški avatar
Guli

obby napisal/-a:Pa ce imas avto spuscen jih bos hitro polomil in potem adijo 26k. Jaz sem svoje v enmu tedno zlomil pa sem mel zelezne gor. Tista plastika ko bos pa ti kupo jih pa tak malo vecji kamen zlomi.
ves, da mas prov.... a bi si dal raje sipe temnit za ta dnar :)
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Guli napisal/-a:
obby napisal/-a:Pa ce imas avto spuscen jih bos hitro polomil in potem adijo 26k. Jaz sem svoje v enmu tedno zlomil pa sem mel zelezne gor. Tista plastika ko bos pa ti kupo jih pa tak malo vecji kamen zlomi.
ves, da mas prov.... a bi si dal raje sipe temnit za ta dnar :)
To al pa musko v prtlaznik.

Drugac pa kabel ki gre iz plusa (akumulatorja) das vmes stikalo oblike po tvoji zelji.

LP
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
Guli

To je bila tut ena alternativa. po dvo dnevnem razmisljanju :) , bom sa malo sparu, pol pa musko si spedenu do konca, pol pa ostalo. :evil:
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

Guli napisal/-a:To je bila tut ena alternativa. po dvo dnevnem razmisljanju :) , bom sa malo sparu, pol pa musko si spedenu do konca, pol pa ostalo. :evil:
Pametno jebes ti ta 'cefur' style - novoletni drevescek :)
lp Dejan
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

am... drugac mas pa na ebay-u zadevo k ma mislm d 5 barv kao CAR KIT z LED-icami in mas daljincka zravn tko d lohk uklops na mislm d par 100m menjas barve itd itd lohk ti pa tud utripa po muzki na base pa to pa menjava barve random... pa dost cenej pride kt pa neonke + tega d mislm d je boljs tko boljs d se ne sesuje kr tko k neonka je le ena ogromna nerodna zarnca ledic je pa ponavad full in kokr sm poslusu majo FULL dolgo zivljensko dobo... 10 let pa tko...

zadeva k sm jo jest gledu je prsla 100eur men se je zdel dost pocen... mal razmisl...
Slika
Megan rula (po) net(u) :D
Uporabniški avatar
Guli

Mr007 napisal/-a:am... drugac mas pa na ebay-u zadevo k ma mislm d 5 barv kao CAR KIT z LED-icami in mas daljincka zravn tko d lohk uklops na mislm d par 100m menjas barve itd itd lohk ti pa tud utripa po muzki na base pa to pa menjava barve random... pa dost cenej pride kt pa neonke + tega d mislm d je boljs tko boljs d se ne sesuje kr tko k neonka je le ena ogromna nerodna zarnca ledic je pa ponavad full in kokr sm poslusu majo FULL dolgo zivljensko dobo... 10 let pa tko...

zadeva k sm jo jest gledu je prsla 100eur men se je zdel dost pocen... mal razmisl...
Samo skusnjave mi delate fantje.. skoda da ni denarja toliko kot je idej. :lol:
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

ja kolk bos dau pa za neonke???
Slika
Megan rula (po) net(u) :D
Uporabniški avatar
Guli

Ja cca 26k. Sam vrjetno ne bo nec:) Bomo sparal.
Uporabniški avatar
acid
Kraj: VuzenicA/MariboR

Odgovor Napisal/-a acid »

Odsvetujem ti montazo neonk, ce ze daj daj odzadaj na podvozje, tam bo varna jaz sem spredaj ze 3 polomo, pa avto ni 0 cm spuscen in res tista plastika je zelo krhka, malo bos potegno po kakem robniku bo slo vse adijo.....
Odgovori