Clio 1.5 dci, letnik 2004 - ventilacija kabine

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
NOR'C

Odgovor Napisal/-a NOR'C »

Upor je pri ventilatorju za v kabino.
mdavidov

Odgovor Napisal/-a mdavidov »

upor je namescen na levi strani motorja pod plastiko ki je nad brisalcih na levi strani so kabli uklopljeni u njega odstekaš kable odšravfaš 2 vijaka in dobiš upor ven..... sem imel podoben primer vendar mi sploh ni nč pihalo ni vazno na kako jakost si imel.lp
Bojan1990

Odgovor Napisal/-a Bojan1990 »

Lep pozdrav!

Jaz imam podoben problem z mojim Clio-tom (1.5 cdi, letnik 2006, avtomatska klima). Klima mi namreč piha zelo vroč zrak!! Piha ista toplota tudi, če dam na min, isto kot pri 26°C Enostavno ne morem nastaviti hladnega zraka. V nekaterih primerih mi to sicer uspe, toda potrebujem za ta "postopek" ene pol ure:). Zdaj, ko je zima ni to tok velik problem, toda poletje se bliža...:)
Smo pa lansko leto menjali eno cev, ki je bila predrta in dali nov plin, ampak tudi to ni pomagalo...
Je imel kdo podoben primer?? Pozna kdo kako rešitev??

Se opravičujem, če sem malo spremenil začeto debato...
Lep večer še naprej:)
Uporabniški avatar
LGT

Odgovor Napisal/-a LGT »

@Bojan1990

glede na to, da imaš avtomatsko klimo, je verjetno crknil eden izmed motorčkov mešalnih loput. Kje ti piha vroč zrak? Levo, desno, zgoraj, ko boš to ugotovil, boš vedel kateri motorček ti je crknil, nov original stane okoli 30 EUR, zamenjaš lahko (načeloma) sam.

LP
nitro

Odgovor Napisal/-a nitro »

Dragi čip...ni kaj.. 0,56e
ja ja no in??
Odgovori