Laguna GT
Laguna GT
Pozdravljeni!
Laguna III,2.0 dci 150 konjev je prodana;naslednja bo najverjetneje ravno ta:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4311753&show=1
zanimajo me predvsem izkušnje voznikov tega avta;menim,da je vredna tega denarja...kupe mi ne pride v poštev(družinski avto)
vsaka info je dobrodošla...
lp tdk
zanimajo me predvsem izkušnje voznikov tega avta;menim,da je vredna tega denarja...kupe mi ne pride v poštev(družinski avto)
lp tdk
Hm,glede nakupa;res se malo mudi;sicer ni smrtne sile;ampak sem brez avta;v roku max. 14 dni je treba vzet,tko da..glede porabe;na omenjenem avtu je po zagotovilu lastnika 6,5 litra nafte pri normalni vožnji;je pa seveda poraba zelo relativna stvar in fejst odvisna od šoferja...upam,da je tukaj kaksen lastnik podobnega avta,da nam pove lastne izkusnje.
lp tdk
lp tdk
Re: Laguna GT
cca 2 meseca si lastim novo 4control berlino dci 180, in lahko povem da sem mega zadovoln, avto je prava sportna limuzina, tko da je tisti k ma porabo 6,5 litrov kupil napacen avto. Motor in vzmetenje je vec kot odlicno, 4control je pa samo se pika na i, skratka priporocam vsem tistim k bi radi imeli avto kater se radi hitro in udobno vozijo po AC in k se radi kdaj pa kdaj zapodijo po ovinkih.tdk napisal/-a:Pozdravljeni!
lp tdk
alo
najprej iskreno sožalje glede vsega kar se ti je zgodilo, žalost no...
kupi, da bova potem mi2 na goričkem organizirala kakšen meet lagun:)
to je stroj (moj je sicer bencinar in kupe) ampak zasnova je enaka...
meni je moja bila na začetku zelo trda (nisem bil vajen tega od prejšnjih renojev) ampak zdaj sem se že navadil
lp
gašper
meni je moja bila na začetku zelo trda (nisem bil vajen tega od prejšnjih renojev) ampak zdaj sem se že navadil
lp
gašper
gašper zgučano:))nega navoule,somo trbej se po pameti po cestaj peloti,vijdiš ko se se godij:))gasperg napisal/-a:alo
lp
gašper
sigurno je razlika med laguno,ki sem jo pravkar prodal in GT-jko;treba se bo malo navadit in privadit,pa mislim da bo...
lp tdk-jani
Jp, 4control trga gate. Coupe je pa ornk trši, nižji pa še širši. Ovinkov se drži ko klop kože:).
Poraba 7,3 na cel tank v povprečju, gre pa kak liter več al pa manj, odvisno od noge. Je pa res, da bi sam raj vzel 150 konjsko pa dal čip noter pa bi na zavarovanju pršparal vsako leto 150€, sam takrat ni blo mogoče 4controla dobit v 150 konjski:).
Poraba 7,3 na cel tank v povprečju, gre pa kak liter več al pa manj, odvisno od noge. Je pa res, da bi sam raj vzel 150 konjsko pa dal čip noter pa bi na zavarovanju pršparal vsako leto 150€, sam takrat ni blo mogoče 4controla dobit v 150 konjski:).
aha,sem te srečal...pa prepozno opazil za pozdrav...pa preveč si v levo stran gledal...pa nagibal si se nekam fejst levo...toliko sem uspel opaziti...cesto glej...ne pa Andreje v levo...se hecam:))gasperg napisal/-a:videl danes gt-jko:) huda je:) kupil?
ja,sem jo kupil danes;ker je cesta mokra jo bom ko bo suho opral,pa slike dal gor...so pa prvi občutki res dobri;prva ugotovitev,da je kar precej bolj trda kot 2.0 dci 150 konjev...
lp tdk