No če vam že težim pa bluzim po forumu bom pa še predstavo svoj Prvi avto

dobil sem ga praktično zastonj od sestre,ker ma ona novega,avto je že pri hiši par let deluje brezhibno mašinanič mastna,glavni servis narejen pred 2k kilometrov zdaj ji ima 117k Realnih..Rje začuda ni skoraj nič razen na rtljažnih vratih ker se bo tako ali tako sanirala.Letnik je 2/94,od opreme ima samo sprednje el.šipe,drugo kolko vem nima

Avto je trenutno odjavljen iz prometa in neregistriran ker se nevozim z njim ker ga bom prvo "zrihtal" ampak brez neke nepotrebne plastike ker je to

doma imam že apex fedre z katerimi naj bi avto šel bližje asfaltu 4cm

v notranjosti je že zamenjan volan od cliota 1 ph2, zadnje luči od clio ph2 pa kompletni audio sistem je zamenjam,samo čakam še na zvočnike da jih v sprednja vrata..felne so že doma fondmetal 5700 7Jx15 ET35,gor so prevelike gume zato upam da grema z kolegom ta teden v Mb da nabavim dimenzijo ki bo štimala

,na strani so beli žmigavci od cliota 2, Na zadnji havbi pride clean look,obijače bom dal tudi od clio 1 ph2,powerful izpuh upam da bo tudi ta teden,prav tako vse letvice od ph2 ker so mi tele na avtu pač

spredaj pride prostor za znak zavarjen(pač nerabim tega) tudi če bi dobil kakšno havbo od cliota 1.8 16v se je nebi branil

gor je že tudi malo manjša antena ker originalna je predolga+radio postaj tak ne poslušam v avtu..vglavnemmaterial za švasanje kitanje itd je že doma..čakam samo na Obi da dobijo žico ki vsebuje plin da mi lahko oče zavari..ostalo bom sam,ker sem že spoliestral pa prekital,zašmirglal toliko skuterjev da nevem če jih je kdo od vas tolko

ta teden naj bi prišla žica tak da upam da bo zavarjeno pa pripravljeno za barvanje,od kolega ata pozna nekoga ki mi lahko skoraj zastonj pobarva avto zato razmišljam da bi dal celega na novo ampak v črno,če ne pa celega na novo pobarvat v rdečo+po sredini havbe do konca odbijača črno(tako kot ima andrej86)na zadnji šipi je tudi renault klub nalepka čeprav nisem član(dobil sem jo od forumaša Shooterja) še 1x hvala,pač da vam malo po štajerski delam reklamo,tukaj je še malo slikovnega materiala slike bom dodajal sproti,in objavlal napredek,do začetka pomladi al pa do zimenaj bi bil fertik ker ni več veliko dela (pač finance -Študent ) to je za 1x to
Univerzalni naslon za roko bolj za izgled(pa sedeži tudi pridejo v skaj preobleceni) sem še pozabo povedat..
Radio res da nima Usb ampak je bomba proti prejšnemu
Muzika za prvo silo ob prvi priloznosti pride skatla+bolji ojacevalec
Apexi
Felne z prevlkimi gumami :S
Pa še danes malo za probo felna z big foot gumo gor