Clio I mini projekt

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Clio I mini projekt

Odgovor Napisal/-a activity »

No če vam že težim pa bluzim po forumu bom pa še predstavo svoj Prvi avto 8) dobil sem ga praktično zastonj od sestre,ker ma ona novega,avto je že pri hiši par let deluje brezhibno mašinanič mastna,glavni servis narejen pred 2k kilometrov zdaj ji ima 117k Realnih..Rje začuda ni skoraj nič razen na rtljažnih vratih ker se bo tako ali tako sanirala.Letnik je 2/94,od opreme ima samo sprednje el.šipe,drugo kolko vem nima :D Avto je trenutno odjavljen iz prometa in neregistriran ker se nevozim z njim ker ga bom prvo "zrihtal" ampak brez neke nepotrebne plastike ker je to :a2_Crazi_Ivan doma imam že apex fedre z katerimi naj bi avto šel bližje asfaltu 4cm :lol: v notranjosti je že zamenjan volan od cliota 1 ph2, zadnje luči od clio ph2 pa kompletni audio sistem je zamenjam,samo čakam še na zvočnike da jih v sprednja vrata..felne so že doma fondmetal 5700 7Jx15 ET35,gor so prevelike gume zato upam da grema z kolegom ta teden v Mb da nabavim dimenzijo ki bo štimala :lol: ,na strani so beli žmigavci od cliota 2, Na zadnji havbi pride clean look,obijače bom dal tudi od clio 1 ph2,powerful izpuh upam da bo tudi ta teden,prav tako vse letvice od ph2 ker so mi tele na avtu pač :roll: :roll: :lol: spredaj pride prostor za znak zavarjen(pač nerabim tega) tudi če bi dobil kakšno havbo od cliota 1.8 16v se je nebi branil :D gor je že tudi malo manjša antena ker originalna je predolga+radio postaj tak ne poslušam v avtu..vglavnemmaterial za švasanje kitanje itd je že doma..čakam samo na Obi da dobijo žico ki vsebuje plin da mi lahko oče zavari..ostalo bom sam,ker sem že spoliestral pa prekital,zašmirglal toliko skuterjev da nevem če jih je kdo od vas tolko :lol: ta teden naj bi prišla žica tak da upam da bo zavarjeno pa pripravljeno za barvanje,od kolega ata pozna nekoga ki mi lahko skoraj zastonj pobarva avto zato razmišljam da bi dal celega na novo ampak v črno,če ne pa celega na novo pobarvat v rdečo+po sredini havbe do konca odbijača črno(tako kot ima andrej86)na zadnji šipi je tudi renault klub nalepka čeprav nisem član(dobil sem jo od forumaša Shooterja) še 1x hvala,pač da vam malo po štajerski delam reklamo,tukaj je še malo slikovnega materiala slike bom dodajal sproti,in objavlal napredek,do začetka pomladi al pa do zimenaj bi bil fertik ker ni več veliko dela (pač finance -Študent ) to je za 1x to :D

Slika
Slika
Slika

Univerzalni naslon za roko bolj za izgled(pa sedeži tudi pridejo v skaj preobleceni) sem še pozabo povedat..
Slika

Radio res da nima Usb ampak je bomba proti prejšnemu :D
Slika
Slika

Muzika za prvo silo ob prvi priloznosti pride skatla+bolji ojacevalec
Slika

Apexi
Slika

Felne z prevlkimi gumami :S
Slika

Pa še danes malo za probo felna z big foot gumo gor :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika
Zadnjič spremenil activity, dne 08 Jan 2011, 11:22, skupaj popravljeno 7 krat.
Uporabniški avatar
activity

Komentarji zaželjeni :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

lep 8)
sam nižje gume daj gor :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
activity

hvala še lepši bo :D gume pa upam da bojo ta teden :D :D
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

nena neke črne haube delaj :roll:
Uporabniški avatar
activity

če pa mi je lepo :lol: po svojem okus si ga bom skup dal,pač se mi dopade to čeprav se več komu NE :D
nekak tak samo da bo streha rdeča..
Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

havbo rajši celo štrihni :)
bo lepše prišlo 8)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
activity

Havba tak pride na novo barvana tako kot celoten avto če bo vse po sreči,ampak hočem met 2 barvno kombinacijo, mogoče si bom še premislim ampak je majhna možnost :D
Uporabniški avatar
activity

Mam vprašanje če bojo tote felne čohale kje?So 7jxET35 gor bi dal 195/50-15 gume,spredaj bodo apex vzmeti 40 mm zadaj torzija 1 zob spuščena pomoje nebi smelo čohat,ker enih par jih je ko pravijo da jim ne čoha,zato bi rad slišal vaše mnenje da vem kaj kupit danes od gum 50 ali 45 višino? Bolj se nagiban k 50 ker se dobi na vsakem ovinku dimenzija..
Uporabniški avatar
AVX
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a AVX »

50 je res sam 45 bo pa lepš zgledal :D
Uporabniški avatar
activity

to vem samo gr se mi tudi za to če bo čohalo al ne :( 50 bi samo zato mel ker se vsepovsod guma kupi lahko..
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

activity napisal/-a:to vem samo gr se mi tudi za to če bo čohalo al ne :( 50 bi samo zato mel ker se vsepovsod guma kupi lahko..
čoha na običnem mostu ja :D če bi mel od 16vja al pa gtt ti nebi. ampak še to kar čoha pr takem ET ti bo celotna površina po notranjem koloteku,rob ti nebo ;) govorim za dimenzijo 195-50 R15
Uporabniški avatar
activity

:( kaj se da naredit? kolotek malo pobrusit tam ko čoha pa pol z temeljno zaščitit? al pa da 45 višino vzamem?
Uporabniški avatar
bestsoundever
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a bestsoundever »

Na cliotu Mk1 195/50/15 spredaj dol spuščen z Aibach federen zadaj 1zob spuščen ni čohalo razen če si hitr prpeljal pa v kako oreng luknjo!

pogoj je da so 6.5Jodov se pravi zamenjaj felge da bojo 6.5jod, tu med 6.5 in 7 jod skoraj ni grozno opazne razlike, na 4 metre 100% ne :) :) :)

Zdej mam pa 195/45/15 na et37 7.25J pa v vsaki lukni čohle :evil: naslednje sezono povaljčkat nebo druge :?
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
Uporabniški avatar
activity

am če bi tote felne pustil pa 195/50 gumo pa zadaj pač porežem pol nebi smelo čohat edino v kako luknji če zapelam,to me tak ne skrbi,važno mi je samo da nebo čohalo ko se bom vsedo v avto pa se peljal po ravnem terenu naprimer če veš kaj mislim? za luknje tak ni panike :P
Zaklenjeno