Megane 2 potovalni raèunalnik

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
MeSkO__
Kraj: Mezgovci ob Pesnici (Ptuj)

Megane 2 potovalni raèunalnik

Odgovor Napisal/-a MeSkO__ »

Zanima me kaj bi bilo to krivo. Nekje marca se mi je to pojavlo enkrat na zaslone. Sem avto ugasnil in bilo je normalno naprej do danes. Danes pa zopet. Èudne besede se mi izpisujejo na zaslone, enkrat številke drugiè èrke. Avto sem ugasnil in ponovno prižgal. NIè se ni spremenilo. Kaj bi bilo to krivo?

Slika

Slika
Uporabniški avatar
MARK01

Odgovor Napisal/-a MARK01 »

To sporočilo bi se moralo pisati takole " NO MESSAGE AVAILABLE" v prevodu- ni razpoložljivih sporočil. Možnost je okvara displeja, ali pa samega
raunalnika , saj meša ukaze - besede. Mogoče bi rešilo problem na novo programiranje računalnika- to lahko izvedejo le pooblaščeni serviserji.

lep pozdrav.
Uporabniški avatar
MeSkO__

Danes bil na renault servisu. Priklopili smo tester. NI pokazalo nobene napake. Tam tudi neznajo kaj bi bilo to, ker to so prvič vidli. Možnosti je več. Mogoče so kaki kontakti, masa,.... Ne znajo pojasnit. Pitej boga kaj bi bilo to.
lament

Odgovor Napisal/-a lament »

Zelo verjetno povezava med računalnikom in zaslonom. Če bi bil računalnik bi imel še goro drugih težav....

LP
Uporabniški avatar
MeSkO__

bomo vidli. Jaz tuji mislim, da so neki kontakti, Ker namreč zdaj dela vse normalno za enkrat. Nekaj smo se pogovarjali, da je možno se zato pojavlo, ker je tam ko piše kolko še je do servisa padlo pod 10000km. To pa se mi je nekje prvič pojavlo ko mi je padlo pod 15000km so servisa. nevem ne......... Upajmo da nebo kaj,...........
Odgovori