nosilec motorja espace

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
illy

nosilec motorja espace

Odgovor Napisal/-a illy »

torej stvar je taka ocetu je pri renault espace nosilec motorja dobil zracnost... in sicer kataloska stevilka 6025403418... na orginal servisu pravijo da je cena 175 eur.... se da dobiti kje ceneje... klical motomat anet herkules... pravjo da nimajo na zalogi oz niso nikol mel tega dela... torej sprasujem vas renault mojstre kje kupiti nosilec ceneje?!

HVALAAA

LP illy
Uporabniški avatar
rogi2

nosilec

Odgovor Napisal/-a rogi2 »

Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

eBay
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Te stvari se popravljao s Polyuretanskimi pušami za večno (v iskalnik Polyflex bushes). Če ni original mer se postruži iz večjega na mero, najprimernejši so nosilci motorja od Citroen AX, ki so vedno na zalogi (40€). Preverjeno 1 liga.
Uporabniški avatar
Roby

Re: nosilec motorja espace

Odgovor Napisal/-a Roby »

illy napisal/-a:torej stvar je taka ocetu je pri renault espace nosilec motorja dobil zracnost... in sicer kataloska stevilka 6025403418... na orginal servisu pravijo da je cena 175 eur.... se da dobiti kje ceneje... klical motomat anet herkules... pravjo da nimajo na zalogi oz niso nikol mel tega dela... torej sprasujem vas renault mojstre kje kupiti nosilec ceneje?!

HVALAAA

LP illy
Jaz sem imel isti nosilec pri motorju pa me je kopija nosilca prišla cca 35 eurov
Odgovori