laguna

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
Cardynal

laguna

Odgovor Napisal/-a Cardynal »

najprej en lep pozdrav koncno se mi je uspelo vclanit
sedaj me pa zanima ali imate kaksne slike od predelav lagun kaksne bolj ekstremne pa kje pri nas se bi dalo kaj takega dobit imam laguno letnik 99.potem me zanima za sportni filter kaj najbolj priporocate je pa 1.8 16v
zelim pa res najboljsi zvok kar se da pa ce mi lahk razlozite a je pametno met kaksno cev umes al kar direkt namesto unga filtra proso bit tud tu za kaksno slikico ce je mogoce aja pa se nekaj kupil sem feltne 17 col seveda z tuv ali bom imel kaksne probleme z tem ko jih bom montiral ali znajo bit prevelike gume mam pa 215 45 r17 kaj morem pazit

hvala za odgovore lp
Uporabniški avatar
Cardynal

nisem vedu cist tocno a bi dau pod stylin al pod tuning ce sm se zmoto prosim prestavte
lp
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

felntne dej 18"
Pri filtru nimas kej falit(samo ne sme bit premali, lahk je prevelik), pa more hladni zrak vlect ne vrocega pri masini
glede bodykita(po zelji) je pa taprav naslov Thomas Customs (uporabnik modridirkac)
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Cardynal

feltne mam 17ke ze vec nisem hoto mislim da bo to kr vreo glede filtra kaj vi priporocate za eno firmo rad bi nekaj cimbolj ugodno pa cim bolj kvalitetno kaj pripomore se bolj globokemu zvoku eni pravijo da moram dat umes sirso ceu in potem filter drugi spet da moram dat cimbljize masini tak da ne vem iz lastnih izkusen kaj priporocate ali bom dosegel na laguni sploh kaksen zvok z filtrom glede bodykita kolk so pa kaj cene pa kaksne slikice bi biu zelo veseu

lp in hvala
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

www.carstyling.net je taprav naslov za slikce...lahko gledas tud druge avtomobile, pa se pac nekaj podobnega naredi

firme za filtre: k&n, apex, apexi, JR, green... Naceloma vsi kulski

Glede zvoka...jest sem mel cist pri loputi pa je gruuumel, zdej mam pa cev pa mal manj prdne... Odvisno enim bolj prdne s cevjo drugim ne(je drgac kr znanost tole), vazno je da zauga mrzu zrak
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
GregaRS25
Kraj: Bled

filter

Odgovor Napisal/-a GregaRS25 »

filter ti priporocam...da se oglasis v techo racingu v Kranju in zahtevaj kd2 sprintfilter dinamicni kit.... pa bo stvar urejena je mal drazji a je zelo kvliteten in izdelan iz poliestra... ... lp grega
Slika
Uporabniški avatar
Cardynal

kaj pa naprimer da si sam izdelam filter imam tako res fino mrezico dau bi dva sloja umes pa filter ki se uporablja za kuhinjske nape kak je z tem zanima me predvsem kajse lahko zgodi z motorjem ali je to skodljivo ali bom zgubo na moci sm pa ful firbcn pa bi rad tak probu

habbich-na www.carstyling.net sem gledu pa ne vem a jz ne najdem al se znajdem ne al res ni kaksne lepe lagune

aja zanima me se za feltne ali bom imeu kasne probleme pri taki dimenziji ali me bo kaj motlo pri obracanju volana koliko bo stevec lagau...

hvala za odgovore
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

hud odbijac spredi pr prvi ma pa hud spojler :shock: :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
Cardynal

uuu to pa je kr neki za pogleat

zadni dve slikici sta mi strupeni zdj pa se sam ce mi daste kak predlog kdo bi mi to nareu za cim manj dnarja pol dam pa kr za :squarewink:

superca hvala za slikice se kake mogoce
lp
Uporabniški avatar
Cardynal

sm se neki nasu kolk bi me pa kaj taksen sprednji spojler prisu pa a je sploh kdo to sposobn nardit pri nas neki podobnega nebi glih isto meu ker to je z skor prevec neki med tem
Slika

pa tem Slika
Odgovori