laguna
laguna
najprej en lep pozdrav koncno se mi je uspelo vclanit
sedaj me pa zanima ali imate kaksne slike od predelav lagun kaksne bolj ekstremne pa kje pri nas se bi dalo kaj takega dobit imam laguno letnik 99.potem me zanima za sportni filter kaj najbolj priporocate je pa 1.8 16v
zelim pa res najboljsi zvok kar se da pa ce mi lahk razlozite a je pametno met kaksno cev umes al kar direkt namesto unga filtra proso bit tud tu za kaksno slikico ce je mogoce aja pa se nekaj kupil sem feltne 17 col seveda z tuv ali bom imel kaksne probleme z tem ko jih bom montiral ali znajo bit prevelike gume mam pa 215 45 r17 kaj morem pazit
hvala za odgovore lp
sedaj me pa zanima ali imate kaksne slike od predelav lagun kaksne bolj ekstremne pa kje pri nas se bi dalo kaj takega dobit imam laguno letnik 99.potem me zanima za sportni filter kaj najbolj priporocate je pa 1.8 16v
zelim pa res najboljsi zvok kar se da pa ce mi lahk razlozite a je pametno met kaksno cev umes al kar direkt namesto unga filtra proso bit tud tu za kaksno slikico ce je mogoce aja pa se nekaj kupil sem feltne 17 col seveda z tuv ali bom imel kaksne probleme z tem ko jih bom montiral ali znajo bit prevelike gume mam pa 215 45 r17 kaj morem pazit
hvala za odgovore lp
feltne mam 17ke ze vec nisem hoto mislim da bo to kr vreo glede filtra kaj vi priporocate za eno firmo rad bi nekaj cimbolj ugodno pa cim bolj kvalitetno kaj pripomore se bolj globokemu zvoku eni pravijo da moram dat umes sirso ceu in potem filter drugi spet da moram dat cimbljize masini tak da ne vem iz lastnih izkusen kaj priporocate ali bom dosegel na laguni sploh kaksen zvok z filtrom glede bodykita kolk so pa kaj cene pa kaksne slikice bi biu zelo veseu
lp in hvala
lp in hvala
www.carstyling.net je taprav naslov za slikce...lahko gledas tud druge avtomobile, pa se pac nekaj podobnega naredi
firme za filtre: k&n, apex, apexi, JR, green... Naceloma vsi kulski
Glede zvoka...jest sem mel cist pri loputi pa je gruuumel, zdej mam pa cev pa mal manj prdne... Odvisno enim bolj prdne s cevjo drugim ne(je drgac kr znanost tole), vazno je da zauga mrzu zrak
firme za filtre: k&n, apex, apexi, JR, green... Naceloma vsi kulski
Glede zvoka...jest sem mel cist pri loputi pa je gruuumel, zdej mam pa cev pa mal manj prdne... Odvisno enim bolj prdne s cevjo drugim ne(je drgac kr znanost tole), vazno je da zauga mrzu zrak
kaj pa naprimer da si sam izdelam filter imam tako res fino mrezico dau bi dva sloja umes pa filter ki se uporablja za kuhinjske nape kak je z tem zanima me predvsem kajse lahko zgodi z motorjem ali je to skodljivo ali bom zgubo na moci sm pa ful firbcn pa bi rad tak probu
habbich-na www.carstyling.net sem gledu pa ne vem a jz ne najdem al se znajdem ne al res ni kaksne lepe lagune
aja zanima me se za feltne ali bom imeu kasne probleme pri taki dimenziji ali me bo kaj motlo pri obracanju volana koliko bo stevec lagau...
hvala za odgovore
habbich-na www.carstyling.net sem gledu pa ne vem a jz ne najdem al se znajdem ne al res ni kaksne lepe lagune
aja zanima me se za feltne ali bom imeu kasne probleme pri taki dimenziji ali me bo kaj motlo pri obracanju volana koliko bo stevec lagau...
hvala za odgovore