clio 1.5 dci
Mogoče se jih da samo očistit. Ne vem točno kje to delajo, vem pa da priklopijo gor neko tekočino in sčisti šobe. V večini primerov ni potrebna zamenjava.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Testiranje teh Delphijevih šob je kar problem. Postopek poteka približno tako, da povratni vod vsake šobe spelješ v posebno kantico, laufaš motor nekaj časa, in ugotoviš, v kateri nivo goriva odstopa od ostalih (to počnejo tudi na uradnih servisih).
Pri meni je bil problem, da je bil v vsaki kantici drugačen nivo

Tako mi ni preostalo drugega kot poizkušati z eno novo šobo valj po valj.
Sicer pa mi je uporabnik Emc2 napisal, da je dal za nove 110€, samo ne vem, kje.
Na koncu pa še opozorilo: če boš pa kupoval na Renaultu, naj povem, da me je pri vsem tem Renault Slovenija krepko nategnil, ker bi mi moral priznati garancijo na 10 mesecev staro šobo, ki je ostala odprta - motor je klenkal oz. detoniral. Ampak oni po kanticah natančno vedo (yeah right
), katera šoba je zanič. Seveda so to samo izgovori in so ostale šobe, ki niso bile zamenjane (med njimi tudi tista, ki je po njihovo povzročala klenkanje), od takrat naredile že 80K km. Tako da si pri šobah z Renaultovo garancijo lahko nekaj obrišeš 
lp,
Luka
Pri meni je bil problem, da je bil v vsaki kantici drugačen nivo
Tako mi ni preostalo drugega kot poizkušati z eno novo šobo valj po valj.
Sicer pa mi je uporabnik Emc2 napisal, da je dal za nove 110€, samo ne vem, kje.
Na koncu pa še opozorilo: če boš pa kupoval na Renaultu, naj povem, da me je pri vsem tem Renault Slovenija krepko nategnil, ker bi mi moral priznati garancijo na 10 mesecev staro šobo, ki je ostala odprta - motor je klenkal oz. detoniral. Ampak oni po kanticah natančno vedo (yeah right
lp,
Luka
kar se teh lučk tiče...prižigajo se tudi meni že eno leto...imel na servisu..tudi naredili test z pretočnimi lončki...na koncu smo se odločili da dokler avto dela naj dela...
tko da če z avtom drugače nimaš težav se vozi naprej..., ker verjetno imaš itak problem samo če poženeš avto in imaš v visoki prestavi...če pa bi ga vozil kak penzionist ki počasi pritiska na gas pa se mu ne bodo prižgale...tko da srečno:)
LP
tko da če z avtom drugače nimaš težav se vozi naprej..., ker verjetno imaš itak problem samo če poženeš avto in imaš v visoki prestavi...če pa bi ga vozil kak penzionist ki počasi pritiska na gas pa se mu ne bodo prižgale...tko da srečno:)
LP