Mehanizem sipe pri laguni II
Mehanizem sipe pri laguni II
LP
js mam pa eno uprasanje,zajla za mehanizem sla rakom zvizgat pa me zanima ce se to da nabavit posebi?ce se da bi proso ce gdo ve kolk je kej okvirna cena?
hvala
js mam pa eno uprasanje,zajla za mehanizem sla rakom zvizgat pa me zanima ce se to da nabavit posebi?ce se da bi proso ce gdo ve kolk je kej okvirna cena?
hvala
Re: Mehanizem sipe pri laguni II
Na reno servisu je 240eur + delo.ali086 napisal/-a:LP
hvala
V anetu LJ je 110eur, ista zadeva...
Menjaj le mehanizem, brez motorcka, ce le ta normalno dela...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
plave plastike se ne da dobiti posebej, zdej ce ti je poclo potem lahko lepo z cianokolom zlepis nazaj , drzi zelo zelo dobro tako, da ne bi smelo popustit, jaz sem ga tako zlepil pa je ze pol leta mir.
preden pa vse nazaj zlozis vse dobro podmazi s kaksno mastjo ki ostane gosta tako da se ne scedi stran. podmazi dobro vodila kjer tecejo modre plastike.
Meni dela mehanizem boljse kot nov.
lp.
ps: pa se to, ko malo bolje opazujes kako dela ta mehanizem, opazis da je najvecji krivec, da pocjo plastike, avtomatski pomik stekla in beli nastavki, ker ko zapiras na avtomatsko na koncu zelo sunkovito motorcek nategne vse zajle, zdej, pri meni so bili tisti beli nastavki tako mocno nategnjeni da je vse skupaj preobremenjeno
jaz jih sploh nisem mogel vec tako nategnit tako da sem za en zobek manj nategnil in vse skupaj dela boljse, plastike manj trpijo.
preden pa vse nazaj zlozis vse dobro podmazi s kaksno mastjo ki ostane gosta tako da se ne scedi stran. podmazi dobro vodila kjer tecejo modre plastike.
lp.
ps: pa se to, ko malo bolje opazujes kako dela ta mehanizem, opazis da je najvecji krivec, da pocjo plastike, avtomatski pomik stekla in beli nastavki, ker ko zapiras na avtomatsko na koncu zelo sunkovito motorcek nategne vse zajle, zdej, pri meni so bili tisti beli nastavki tako mocno nategnjeni da je vse skupaj preobremenjeno
jaz jih sploh nisem mogel vec tako nategnit tako da sem za en zobek manj nategnil in vse skupaj dela boljse, plastike manj trpijo.
Jaz sem pa tako naredil, ka sem zlomljen del modre plastike enostavno zavaril nazaj s pistolo za spajkanje. Za 1x mehanizem dela brez problema (ze 2 meseca), samo pojavi se nek motec zvok, pokanje, skripanje, ko steklo zapiram. Motorcek sam po sebi ni glasen. Ko se pomika steklo dol, tudi ni nic za slisat. Samo ko gre gor.sligi napisal/-a:plave plastike se ne da dobiti posebej, zdej ce ti je poclo potem lahko lepo z cianokolom zlepis nazaj , drzi zelo zelo dobro tako, da ne bi smelo popustit, jaz sem ga tako zlepil pa je ze pol leta mir.
lp.
Nasvet?