Zanima me vasa izkusnja in nasvet pri popravilu poskodb plocevine poskodovane od toce. Sam imam na Scenic-u (letnik 2002, 70.000 km) pribljizno 80 krepkih udarcev. Za pokrov motorja vidm resitev v zamenjavi ne vem kaj pa s streho, vrati, vrati prtljaznika. Kasko zavarovanja nimam, zato me poleg primerne kvalitete popravila zanimajo tudi stroski. Hvala in LP
nightmare napisal/-a:Ce nimas kaskega zavarovanja te bo popravilo kar fino udarlo po denarnici.Use pa je odvisno od velikosti udrtin in pa povrsine strehe,vrat itd.
jaz sem vprasal za mojega
ce ni lak poskodovan
prednja havba 70-100eur
streha 100-150eur
leva ali desna stran odvisno od polozaja vdrtine kje je 100-200
odvisno koliko vdrtin
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
nightmare napisal/-a:Ce nimas kaskega zavarovanja te bo popravilo kar fino udarlo po denarnici.Use pa je odvisno od velikosti udrtin in pa povrsine strehe,vrat itd.
nightmare to si ma res dosti povedal
No pa se enkrat.Luknje so razdeljene v vec kategorij,po velikosti same luknje.Potem pa ma on glede na stevilo luken in njihovo velikost svojo tarifo: od 3 do 20,od 21 do 40 lukenj itd.Pogleda v katero tarifo tvoje stevilo lukenj spada in pomnozi z kvadraturo strehe,havbe ,vrat pac kar ti je popravlou.Sepravi tko napamet ti nihce nemore povedat kolko te bo popravilo prislo,se un k ti bo popravlou dokler ne zracuna nebo vedu.
lej ne se zaletet pr prvem kleparju.
Dozdej pa se nikol nisem biu pr nobenem ki ti nebi takoj lahko dal okvirno ceno(50eur gor ali dol).Vsekakor pa ne pristajas na prvo ceno k ti jo rece probas jo zbit.Pa najdes enga tazga k ti bo naredo brez racuna pa mas kr 20 posto cenej.
ali086 napisal/-a:lej ne se zaletet pr prvem kleparju.
Dozdej pa se nikol nisem biu pr nobenem ki ti nebi takoj lahko dal okvirno ceno(50eur gor ali dol).Vsekakor pa ne pristajas na prvo ceno k ti jo rece probas jo zbit.Pa najdes enga tazga k ti bo naredo brez racuna pa mas kr 20 posto cenej.
Ja ja,sej nism mislu stem da nebo mogu povedat okvirne cene,sam pac da more avto vidt.Prek telefona pac nemore povedat.Drgac pa ja,mojstri ki to popravlajo so sedaj po celi sloveniji na raznih servisih s katerimi imajo pogodbo in tam delajo preko podjetja.Kar jih poznam sam se da z vsemi zment,da ti avto popravjo v popoudanskem casu brez racuna in mimo firme.Tko da kle lahk ful prsparas.Ce nimas kaskega je to supr resitev.
Aja,da nebo pomote,tega ne popravlja noben klepar ampak riolist.
djte povedat za lj. konec kje se splaca rihtat. mi je pa pomembno samo to, da je cimboljsa kvaliteta (cena me ne zanima) in pogodba z zavarovalnicami. kako pa na realu oz. ostalih renojevih servisih to rihtajo ve kdo?
djte povedat za lj. konec kje se splaca rihtat. mi je pa pomembno samo to, da je cimboljsa kvaliteta (cena me ne zanima) in pogodba z zavarovalnicami. kako pa na realu oz. ostalih renojevih servisih to rihtajo ve kdo?