papir granulacija P3000 in P4000 se da dobit v Mariboru v trgovini http://www.superkem.si/index.php?start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
ne zgleda pa tak kot navadni papir ampak je okrogel( polno ime : polirni disk abralon P4000 ) prav tako ni vodobrusni papir je navadni ampak je to tako zelo fino da se ti na koncu koncev sploh nebo poznalo tudi jaz sem si sedaj nabavo( P 600, P 800, P 1200, P 2000, P 4000 ), P 600 sem si nabavo ker so luči tako zdelane da se dejansko ne razloči niti smerna žarnica P 3000 se mi pa ni splačalo kupit ker dejansko mam tak že P 2000 in P 4000.Zadeve se lotim naslednji teden ko je moj avto pri ličaru si žaromete kar domov odnesem pa doma na toplem in v miru strokovno lotim tega dela.
POPRAVILO obledelih/spraskanih LUCI
Re: POPRAVILO obledelih/spraskanih LUCI
[imghttp://www.autoviva.com/img/photos/938/renault ... g_6938.jpg][/img]Pomoč v nesreči
Set za popravilo luči od 3M-a deluje odlično danes sprobano na mojem safranu cena 20€.
Notri je vse od šmirglov 500 pa do trizact diska 3000,polirne paste,trak in goba.
Kupil pa sem pri meni v službi
.

prej

med obdelavo

in pa potem

Notri je vse od šmirglov 500 pa do trizact diska 3000,polirne paste,trak in goba.
Kupil pa sem pri meni v službi

prej

med obdelavo

in pa potem

kako dolgo si jahal eno luč da je blink blink spet, a ta komplet je za eno luč al za obe luči
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Za eno luč sem porabil ene 15 minut in po en šmirgel.
Tko da je komplet kar za ene 4 luči.Saj potem pa samo šmirglčke dokupiš pa je.
Samo moram pa povedat da moje luči niso bile tako hudo kritične.Ena bolj ena manj.
Tko da je komplet kar za ene 4 luči.Saj potem pa samo šmirglčke dokupiš pa je.
Samo moram pa povedat da moje luči niso bile tako hudo kritične.Ena bolj ena manj.
Poročaj kakšno bo stanje po dežju, oz koliko časa ti bodo luči zdržale v takem stanju.
Ker je kar nekaj negativnih odzivov, samo bolj kvaliteten material je pa dražji
Ker je kar nekaj negativnih odzivov, samo bolj kvaliteten material je pa dražji

Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Js mam spolirane luči od marca lani in držijo... Je pa res da smo jih zaščitili z nekim nano sealant-om