Postopek predstavljen v tej temi je ustrezen pri vseh plastičnih lučeh.
cupra skorajda prepričan sem, da si premalo zbrusil. Dopuščam pa možnost, da je luč umazana tudi znotraj.
Luk3c določeni koraki so povsem nepotrebni.
po 2 listica vsakega vodobrusnega papirja
2x p800
2x p1000
2x p1200
2x p1600
2x p2000
800, 1200, 2000 bo povsem okej. Med 800 in 1000 in 1200 in 1600 je tako malo razlike v granulaciji, da je uporaba le-teh izguba časa. Bolj priporočam še uporabo papirja granulacije 3000 in 4000. Zadnji ni nujen je pa fino, ker se skrajša čas poliranja (vsekakor pa priporočam pri ročnem poliranju). Pa še v vednost, da je po mojih izkušnjah v pastah kot je sonax in podobni, ki so namenjene "izključno" poliranju luči, precej silikonov, ki prikrijejo praske. Ko se pasta "opere" (bodisi z izopropilnim alkoholom ali pa s časom z vodo) se pod njo skriva precej spraskana luč. Samo v vednost, da ne bo potem kdo čez čas razočaran.
Kar se pa tiče lakiranja pa toplo odsvetujem. Res je, da so nove luči lakirane a so lakirane s tonamenskim lakom (običajen za barvanje avta ni ustrezen) in v zelo tankem nanosu. Sicer sem pozabil kako debel je nanos, a tukaj govorimo o kakšnih 10 mikronih in nič več. Z ročnim barvanjem tako tankega nanosa ne morete doseči. Če me spomin ne vara so v helli (ljubljana) še pred dvemi, tremi leti vse luči lakiral nekje v tujini ker še niso imeli tonamenske lakirnice. So pa še drugi razlogi proti lakiranju. Od tega da avto lak nima ustrezne prepustnosti svetlobe, da kvari optiko, pa do tega, da boste v primeru lakiranja po enem letu imeli 100% spet probleme ker se bo luščilo. Je boljše pustiti kot je oz. dat preko vsakič ko voskaš avto še eno rundo voska. Le-ta se sicer ne veže na plastiko tako kot na lak, ampak bo že.
Mogoče velja omenit še, da enkrat popravljene luči (brušenje in poliranje) hitreje znova postanejo motne, kot pa nove, ki so lakirane. Ampak če avto ni neprestano na soncu govorimo tukaj o nekaj letih, tako da popravilo še vedno priporočam (avto lepše izgleda, pa še v izogib težavam na tehničnem pregledu). Če pa bi radi zadevo rešili za dolgo časa pa predlagam namestitev tonamenske folije. Vem da to počne mojster na obnova žarometov
http://www.avtozarometi.si/ . Namestitev folije predlagam tudi pri novih žarometih, da jih ne bo potrebno čez nekaj let popravljat.
lp
lp