sm vedu da je pr prejsnih slikah neki mankalu. tablca hehe. zdej pa se buls zgleda ku je neki svetlega na njej. oznaka je tud prfektna. kuk si placu za njo hehe
dule napisal/-a:res znimiv projekt...sma upajmo, da ze zacne pocas vse skupi pokat kit...
sicer nevem kaj tocno si hotu povedat z tem stavku, ampak avto je pobarvan ze celo leto, in je nardilo kar je nardilo, sicer ni glih poknal kit vendar se poznajo sledi slampastega kleparja, oz. problem je u tem da mi je klepar dve zadevi ze sam prej pokital in sicer spredi okoli bule in zadi haubo, in tam se je pojavil rahlo nabrekel kit, vendar nic hujsega, vidi se samo pod dolocenim kotom, ampak se ne sekiram bas nic. Mozno da se bo cez zimo dalo popravit. Vecji problem je luknja na vratih, ki mi jo je naredil en bumber na parkingu ko ne zna parkirat-vrat odpret, tist me bolj moti.
sej o tem sem tud govoril, da ti bo zacelo vse tam kjer je kitano tud pokat...edino to je pizdarja..ko je treba vsako leto oz. 2 spet vse popravljat..
drugac pa pohvalno...
dule napisal/-a:sej o tem sem tud govoril, da ti bo zacelo vse tam kjer je kitano tud pokat...edino to je pizdarja..ko je treba vsako leto oz. 2 spet vse popravljat..
drugac pa pohvalno...
Ja pa ne, ce bi men ne kital klepar ampak samo majster bi blo vse kul.
urosr napisal/-a:Vecji problem je luknja na vratih, ki mi jo je naredil en bumber na parkingu ko ne zna parkirat-vrat odpret, tist me bolj moti.
sva ze dva
odkar mam avto se mi to dogaja da se mi prav smili ga rihtat
parkiras na samem ko pa pridem nazaj pa mam dva avta tesno ob mojega parkirana
sem videl tole zverino v avstriji
zlo lepa
tiste kaj pa mas lepotne napake pa morejo bit da jo naredjo malo posebno pa da se nemore rec da je cist brez napakice
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD