R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
normalen denar...okkmetek napisal/-a:Definiraj normalen denarZa nas laike na tem podroèju
![]()
Zdej šele razumem zakaj avto ne bo nikoli konèan, ker k tako hudo poštimanim feltnam paše tud huda barva, posledièno morjo bit lepe linije, posledièno prava oddaljenost od tal, posledièno,...never ending story
pokrovčki 50€, vijaki 60€, barvanje 40€...
redne cene pa pokrovčki 240€, vijaki 240€, barvanje 120€...
oddaljenost od tal bo nastavljiva z zrakom, huda barva ja, zdej ko vidim feltne upam da bo črna dovolj, drugače bo treba pa zmatirat pa it na candy barve. Linijski sodnik bo pa ličar tako da njemu prepuščam linije in zaključek, in pa seveda prevzema tudi on krivdo oz. odgovornost če kje zajebe. Potem je v planu še swap motorja na V6, sigurno še kak big brake kit,...
na kratko
drugače sem pa take sorte da ko nekaj dokončam in ko nimam več izziva oz. kaj za dodelat mi postane zadeva nezanimiva, zato pa upam da bo tole mal dlje trajalo tudi ko bo sestavljen skupaj.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Resno vprašanje: kaj pa kakšen biturbo iz Safrana, če bi se ga kje izvohalo? Ker je avto že tako ekskluziven, rabi tudi ekskluziven swap 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Sej je že povedal, da bo V6 swapobi napisal/-a:fantje vrjemte men je ena ptička namignila da nebo to notr kar je sedaj. Kaj več pa ne mislim povedat. Bo že croma ko bo cajt.
od količine ponujenih zadev kar je na tržišču je V6 motor 192 konjski še vedno najbolj zanesljiv, bi z veseljem mel 2.3 turbo iz volvota noter ampak je predolga krava, V6 pa nebo problem noter spravit, če so ga mariborčani v petko ga bomo pa tud mi v "petko", s tem da bo treba sesalca drugač naredit da se bo zaprla hauba oz. se navzven nebo videlo da je avijon pod pokrovom.
ampak ja, to so daljni cilji ki seveda bodo uresničeni.
ampak ja, to so daljni cilji ki seveda bodo uresničeni.

mercedes ml 2009 leder / alkantara volan s komandami (leder in alkantara se ujemata z odtenkom na sedežu tako da ni odstopanj)
sparco steering wheel release hub (adapter za hitro snemanje volana)