pa se nekaj, moram zelo pohvalit TIMI servis v Novem mestu. sem prisel so me vzeli takoj naprej in v trenutku nastimali funkcijo dnevnih luci preko racunalnika(moj avto je delan za francoski trg in imajo papki nastimano tako, da moras vsakic luci prizgat). pa se cena je bila ta prava
Megane RS by Timy
ja. ne morete primerjat mojega avta pa od timija raketo. jaz sem mu ze napisal da osebno mi niso prevec vsec extremni tuningi ampak sem ga ZELO pohvalil, ker se je stvari lotil zelo resno in je na avto dal zelo kvalitetne dele in da so avto zrihtal tam, kjer vejo za kaj se gre. s te strani timi-kapo dol. jaz mam pa raje nekaj drugega kot extr. tuning in imam zato tak avto.
pa se nekaj, moram zelo pohvalit TIMI servis v Novem mestu. sem prisel so me vzeli takoj naprej in v trenutku nastimali funkcijo dnevnih luci preko racunalnika(moj avto je delan za francoski trg in imajo papki nastimano tako, da moras vsakic luci prizgat). pa se cena je bila ta prava
.
ja clio je mel glas sam je pa fora v tem da je meu tok obcutljivo elektroniko da je racunalnik zjeb... in ni pustu vec obratov kokr 2500.Bloc_breaker napisal/-a:Lep megan ,ampak mi je bil clio bolj vsec.
Ceprav ni bil nc kej vizualno dost zrihtan sm je mel pa glas![]()
Mas v planu kej rore rihtat?
na meganu ne mislm nc predelvat izpuh.
lp
ja hvala za pohvale!MihaR napisal/-a:eh..nimam kej rect, kar je hudu je pa hudutale timi kar dobi u roke postima z okusom brez kaksnga kica, tko k prej pr kliotu kakor v prejsnm RS-u, se je oz. si se izkazou tud klele
![]()
ku bos kej dol u CAT prsu pogledat bos zategnu en krog, ce ne pa fotr, k pride doskat
![]()
LP
sj nism cist ziher ampak a si ti Rajer Miha??
ni panike lahk te bom kdaj zapelu en krog.
lp
timy napisal/-a:ja hvala za pohvale!MihaR napisal/-a:eh..nimam kej rect, kar je hudu je pa hudutale timi kar dobi u roke postima z okusom brez kaksnga kica, tko k prej pr kliotu kakor v prejsnm RS-u, se je oz. si se izkazou tud klele
![]()
ku bos kej dol u CAT prsu pogledat bos zategnu en krog, ce ne pa fotr, k pride doskat
![]()
LP![]()
sj nism cist ziher ampak a si ti Rajer Miha??![]()
ni panike lahk te bom kdaj zapelu en krog.
lp
True
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana