Megane R26 N°2861
Re: Megane R26 N°2861
Če ne bo dobr lahko še vedno dol daš
Prodajal jih pa verjetno itak ne boš 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Itak da limaj nalepke
Tudi sam imam v planu dat gor te nalepke pa še par drugih malenkosti. Kar se tiče gum pa bojo naslednje Continental sport contact 5.
ma newem zdej morem se nekaj pobarvat pol pa bom verjetno zalepil ::) v igri je pa ena karbonska havba v slabem stanhu ampak bi mi jo kolegi v ita popravili bom vidu kako bo z ceno 
nekateri pravijo da sem si nakopal še en problem
Sicer upam da jih nebo 
Ducati 749s

Ducati 749s

Vidim, da si se odločil za bolj aktivno prodajo Megija..
Je kaj zanimanja?
Mene pa zanima kako si zadovoljen z zimskim setom Nexen gum?
So za kaj?
Si jih imel priložnost sprobat v kakšnih resnih zimskih razmerah ali si jih vozil samo na primorskem?
Želim ti pa srečno prodajo!
Je kaj zanimanja?
Mene pa zanima kako si zadovoljen z zimskim setom Nexen gum?
So za kaj?
Si jih imel priložnost sprobat v kakšnih resnih zimskih razmerah ali si jih vozil samo na primorskem?
Želim ti pa srečno prodajo!
gume neksen so zame glede na ceno bomba, jap sprobal sem jih kr precej x ker sem kr dosti na snegu pa tudi ko je bila cesta fanj zasnežena so se lepo obnašale.
cena za megana je 9500e, cena je taka ker od kar mam avto sem vlozil veliko truda in denarja da ga spravim v tako stanje kod je zdej.
cena za megana je 9500e, cena je taka ker od kar mam avto sem vlozil veliko truda in denarja da ga spravim v tako stanje kod je zdej.
Gume Nexen sem kupil enkrat in nikoli več. V snegu katastrofa. Primerne samo za primorce.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Pa ga samo prodajaš ali kaj menjaš oz lahko narediš možnost menjave v avtohiši?kleva napisal/-a:gume neksen so zame glede na ceno bomba, jap sprobal sem jih kr precej x ker sem kr dosti na snegu pa tudi ko je bila cesta fanj zasnežena so se lepo obnašale.
lahko malo več napišeš o amortizerjih Viarouge circuit? kako se obnesejo in kakšni so proti originalu? nikoli prej nisem slišal za firmo/model.
Edit: zdej sem videl da je kmetek z njimi nekaj eksperimentiral. Vprašanje vseeno ostaja.
Edit: zdej sem videl da je kmetek z njimi nekaj eksperimentiral. Vprašanje vseeno ostaja.
Squealing tire is a happy tire 
Pravi da je zadovoljen z njimi.
Jaz sem vzel model Sport (spredaj za 172, zadaj za Williamsa) in sem jih še 2x peljal k Amortizer d.o.o., da mi jih je zmehčal, ker tisto prej ni bilo vozno. Ne vem kako se obnesejo na 172, meni so očitno nekaj zaj***, ker tisto ni bilo niti malo kakor so rekli: "Normalno vozno za cesto". Pod črto so me prišli cca. 1k€, če bi prej to vedel, bi dal zraven še 500€ in kupil Bilstein Gr.N gewinde...
Se pa zdaj pelje kar OK
Jaz sem vzel model Sport (spredaj za 172, zadaj za Williamsa) in sem jih še 2x peljal k Amortizer d.o.o., da mi jih je zmehčal, ker tisto prej ni bilo vozno. Ne vem kako se obnesejo na 172, meni so očitno nekaj zaj***, ker tisto ni bilo niti malo kakor so rekli: "Normalno vozno za cesto". Pod črto so me prišli cca. 1k€, če bi prej to vedel, bi dal zraven še 500€ in kupil Bilstein Gr.N gewinde...
Se pa zdaj pelje kar OK
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Avto je naprodaj cena je zadnja pa ne bit preveč pametni prite pa se prepričajte, mehansko je avto tip top. Prodajam zaradi nakupa dizla 4x4.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... .0+16V+Tur" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... .0+16V+Tur" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravo. A lahko prosim pomeriš razliko s tlemi in zgornjim robom blatnika spredaj in zadaj? Odločam se da bi znižal svojega pa da vidim koliko je razlike.
Prilagam sliko da bo bolj jasno

Prilagam sliko da bo bolj jasno