kupovanje preko ebay....

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

ta 4 mestna številka se skriva v "nazivu prodajnega mesta": npr. PP *2126 EXPUSE. Če imaš spletno bančništvo si lahko ta naziv pogledaš pod postavko promet na mastercardu, drugače pa ne vem (verjetno edina opcija osebno na banko vprašat). plačaš pa tako, da ti kar direktno bremenijo mastercard za 1,5€. Samo ne klikat na PAYPALU tiste opcije, da ti pošljejo drugo 4-mestno št., ker potem ti za vsako poslano 1,5€ računajo. :wink:
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

exr napisal/-a:ker potem ti za vsako poslano 1,5€ računajo. :wink:
ja pa sej ti jih vrnejo :wink:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

Če ti recimo pošljejo še 1x to 4 mestno kodo, ti potem povrnejo 1,5€ samo za zadnjo kodo s katero dejansko lahko potem aktiviraš paypal, za vse prejšnje ti namreč pri vnosu javi, da moraš uporabit zadnjo 4 mestno kodo. :?
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

exr napisal/-a:Če ti recimo pošljejo še 1x to 4 mestno kodo, ti potem povrnejo 1,5€ samo za zadnjo kodo s katero dejansko lahko potem aktiviraš paypal, za vse prejšnje ti namreč pri vnosu javi, da moraš uporabit zadnjo 4 mestno kodo. :?
aja tako pol, no nisem preizkusu- mi je ratalo iz prve :P
Deli R5/GT turbo- 041687548
Barracuda1

Odgovor Napisal/-a Barracuda1 »

No, spet imam vprašanje. Saj če bi bil ebay.de v angleščini bi še najbrž šlo, tako pa... V glavnem na ebay.de sem dal oglas za moje kolo. Postavil pač začetno ceno od katere naprej lahko bidajo. Oglas bo trajal 7 dni, do naslednjega ponedeljka. Recimo, da se nekdo najde in kolo kupi. Je potrebno potem ebayu še kakšne fee-je plačevati, glede na to da je vrednost kolesa tam nekje 2400€? Pa ko bo licitacija končana, mi recimo kupec nakaže na paypal račun denar-ta denar bo že dejansko na mojem računu da ga lahko dvignem ali samo fiktivno prikazan na paypal strani? Je možno da jaz dobim najprej denar oz. logično, saj kolesa ne spustim iz rok dokler denarja ne Držim v lastnih rokah... Naj kdo pove če že ima izkušnje s prodajo na ebayu. Za nakupe že vem kako gre, smo že sprobali 8)
Odgovori