Galuna 2 ph2

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: Galuna 2 ph2

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Eh, ko bi bli vsaj.. Sam ta prokleti s.p. in pavšal. Sej je fajn, ko si bolan pa med počitnicami ipd... Sam, ko pa te ure štancamo. Sej morem kej zapiz*it konec leta na sestanku :D

Vrata pa morm pogledat. Sej spet: če se bom lotil stavit muziko v avto, bom poštimal vse. Sam spet: baba ma skoraj 231k km :shock:

Se spomnem kako smo v enem 5. ali 4. razredu občudovali lastnico fotokopirnice pri OŠ, ko je pripeljala novega živo rumenega coupeja, 1.6e s pokrovi na feltnah :lol:
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

a maš sp in moraš določeno št. ur nardit tm, al kk?

Mah šenkat tok jih pa ja mora nardit, sej lepo skrbiš. :wink:

Ja, so bli svoje čase, oz. so še. 1ka ph2 mi je še vedno lepa, sploh v rdeči barvi.

Aja, no dans se je tud na muski delalo celo pop. Skončana napeljava in namontiran ter priklopljen ojačevalec. Jutri še štrom na aku in en remote potegnt od nekje, ker orig. radio ga nima... Potem pa zvočnike notr na moje distančnike in, če bo sreča in mu bo čas to dovoljeval, pridejo še v kratkem poliestri, da bodo vrata spet lepa 8)
Imam samo nočno sliko ( pa še to s telefonom) subeka, bom jutri bolj poslikal vse skupej. Dobra stvar je to, da je sub oblečen v isti material in iste barve kot original tapecirka.
Slika

No, zraven moje galunce je pa parkirano tole, si ga še rihta... bemtiš kok ene štromarije :shock:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
slovenc

Evo, muska zmontirana. Zdej čakam, da se mal ulaufa vse skupaj, nato mi bo nastavil še kretnice in gaine tako, kot morajo bit. Poliestri tudi v delu, zaenkrat so pa notri še moji "distančniki". Je pa grdo brez pokrovov, samo uno je ostalo, za "mero" za poliestre.

Aja, una kištica zraven suba, ni moja, je od tamale, da ne bo kake pomote :D Avto moram spucat, sploh prtljažnik, ker sem hodil notri in je usran.

Slika

Slika
Slika
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

Kje si kable potegnu za sub?
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Uporabniški avatar
slovenc

Iz akuja v kabino zraven zajle za haubo odpirat. Potem po eni strani do ojačevalca, zraven tega kabel za prve zvočnike, po drugi strani činč kabel in zvočniški kabli za drugo stran. Največ dela je blo kam skrit kretnice, tko da so pod armaturko skrite pod tapeto.

aja, ojačevalc je skrit za subom.
Slika
Odgovori