Je treba biti res povsod previden in vse 2x preverit.
Bi te pa prosil če napišeš še telefonsko od tegale strica iz Kamnika, ker slišim same pohvale o njemu, pa nikoli ne veš, kdaj ga potrebuješ.
Bodo pa feltne sigurno dobro izpadle, ko bodo na avtu.
Pa sej še nismo 1. aprila.bam88 napisal/-a:Tale komentar mi zmagaRazumem ves srd in jezo, a se prosim vzdrži vseh eksplicitnih zmerljivk. Žiga je vodstvu kluba naznanil, da se je spremenil in da ne bo toleriral blatenja dobrega imena, ki si ga je tekom let ustvaril. Grozil je tudi s tožbo.na podlagi česa bo žiga tožu? Vsak odvetnik se mu bo smejal v glavo. Prej bi lahko njega tožil za prikrite napake pri prodaji
Eh ja fantje tolk je blo ze o tem cepcu po forumu napisan pa se kar lezete k njemu.
Ce bi blo kaj desca od tebe, bi me poklical ali drugace sporocil da nekaj ni v redu, pa verjemi mi, da bi se ze nekako zmenila. Ocitno ti je lazje da me potem tukaj vleces po zobeh.kmetek napisal/-a:Jutri opravim 3 telefonske klice v sledečem vrstnem redu:
Špan Brezovica: "Imate centirni obroček za OZ 15mm distančnik?"
Kuret: "Je treba dat gume dol da se postruži sredinska luknja?"
Gloga/Axion: "Zakaj ku*** mi nisi povedal da ne pašejo na avto?"
Za take stvari obstaja powder coat barvanje in lakiranje. V nasih koncih v kompletu s peskanjem stane zadeva tocno 100eur, po 3eh letih heavy duty zimske uporabe je lak se vedno kot nov.kmetek napisal/-a:.. raje kupim zjebane, kot pa da jih dam na novo štrihat pa so po pol leta že speskane