Clio-moj lepotec:)) ZAKLJUCEK....PRIHAJA NOV PROJEKT!!

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
West_RAP
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a West_RAP »

ne ne za starejsi ne bom dolagau ni sanse
ma res je da grm na VW sam se zmeri renault bo ostau...kr je biu moj prvi avto s katerim sm se kot smrkavc ucu vozit in tudi moj prvi avto na sploh in tako da bo renault ostau u spominu

mah ne vem se sam kaj nardit.. :(
Fanj se jeb... oz. jemte vsi skupaj!!! :D
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

tud jaz sem slisu zgodovino tega corradota in bi res raje premislu...
drugace pa mma svetovnga corradota za tebe ki vem da uje bil v dobrih rokah in dam roko v ogenj za njega...
Uporabniški avatar
West_RAP

ja bomo vidli
sej jaz naspolosno rad hitro vozim sam da pa bi divjau skoz ovinke pa take bedarije se pa bojim...
kaj sele da bi se ubiu...
bom pa pac bolj pocasi vozu :roll:
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

beli vrag napisal/-a:...po prebiranju teh postov, mi postane slabo....nekateri lahko na podlagi ( v mislih imam cebelo, in se nekaj pridanicev, ki IZRAZAJO SAMO SVOJA MNENJA ) cvekov, govoric itd. kar tako obtozite cloveka, ki je avto spedenov v nulo , da je zanic, da je preteklost avta za en q..rc...itd.res je da sem tudi sam opazil nekaj postov na a.com , sploh od cossy-ja ,pa kaj ko je pol folka tuki gor res kretenov , ki mislijo kaj imajo, in le njihovo je najboljse...povejte mi koliko vas je videlo avto v zivo, se z njim peljalo, vas pozna lastnika in koliko je vlozil vanj? Ce pa tukaj na tem forumu velja, da je res moderator tisti , ki siri govorice o avtu , ki ga ne pozna...pa jok brate, sramota...mogoce se z nedviganjem ega v zivljenu tezko zadovolji in tako spravlja slabo luc na druge.....ker imajo nekaj kar on ne...vsekakor je avto veliko boljsi kot od nekaterih , ki ste ga tukaj spljuvali, in ce ste nevoscljivi...kaj mi mar...

P.S. hocem povedati samo to, da ne govorite lazi , ce ne poznate avta...sploh pa ne ...sem slisal od kolega od brata od sestre tip je rekel...

P.S.S. cebela...osebno te ne poznam in mislim , da nisi na tako primitivnem nivoju, kot si se izkazal za tukaj....

S spostovanjem, beli vrag
Kaj vidis tu primitivnega :roll:
killah bee napisal/-a:
West_RAP napisal/-a:eni pravijo tako eni tako....jaz sm tega pogledau in je uredu...

no cebela da slisim kaj je takega o tej mrcini :?:
Jaz sicer ne vem nic, ker modela ne poznam, sem pa zasledil na a.com tole:

Prvo kontaktiraj tegale uporabnika pa se pozanimaj:
http://www.avtomobilizem.com/forum/prof ... ile&u=5444

Tole je pa komplet citat
cossy napisal/-a:
Mini Me napisal/-a:Ah Cossy kot vedno ,ne ves kaj govoris.

Vglavnem avto je zrihtan tko kt se za gre.V pol leta sem vlozil vanj blizu 600K
tko da kaksnih stroskov ne bi smel bit.

jest vem kaj govorim pa tud sam ves kaksen je bil avto ko je prsu v tvoje roke od tm naprej pa ne poznam vec kaj se je dogajalo z njim po informacijah sodec naj bi ga ti posteno zrihtov

to bo cajt pokazov morm pa rect da dons k sm te prejle srecov ma avto zelo lep zvok in tud lepo se svet, prov lep za pogledat

sam ne vem zakva si avto kupu postimu zadevo in zdej ko je koncno na cest ga takoj zacnes prodajat :roll:

pa ne vzem moj povst kot kaksno kritiko ampak samo kot mnemje naj ti sluz pa srecno pri prodaji
Nebi te rad odvrnil od nakupa, spomnil sem se pac kar sem zasledil. Ta fant mislim da kar na hitro prodaja avtomobile katere kupi.Nism sigurn,ampak mislim da je imel se leto nazaj Cliota 1.8-16V.Ne me drzat na besedo.

V opozorilo: da ne bo kaj podobnega. Iz takega avtomobila
[img]na%20zeljo%20slika%20zbrisana[/img]
V takega, kot nov, pa ni,pa se je tud kao dobr pregledal:
[img]na%20zeljo%20slika%20zbrisana[/img]

Tale avto je tud na novo strihan, pitaj boga ce tud ni bil sesut. Sicer se pa pozanimi pri uporabniku , kisem ti dal link zgoraj :wink:

Tolk da se ne bos kej cepu :!:
Me zanima, kje sem kaj pluval. Sem pac opozoril kolega,kaj sem pac zasledil na a.com in nic vec. Beri debeli tisk :!: Pac avtomobili se prodajajo taki da je groza,kaj vse lahko kupis. Primer je zgornji Clio.Prodajan kot odlicno ohranjen in nekaramboliran. Upam , da se strinjava :?: Tud koradota nisem spluval in res zgleda hud.Sem pac opozoril, da se West nebi slucajno nasral po domace povedano :!:

Se nekaj: tam kjer je dim je tud ogenj. In jaz tja ne pogledam in grem rajs pogledat se kam drugam. Verjetno bi tud ti parkrat premislil, ce bi padla kaka slaba beseda na ogledan avto. Na koncu bi bil mogoce celo vesel nasvetov in pomoci.

Za zgled ti spet podajam zgornjega Clia. Jaz sem se pred nakupom dobro pozanimal, dobil zelo slabo informacijo o avtu iz prve roke in kar nisem mogu verjeti,ker sem ga v zivo gledal in to enostavno ni bilo mogoce. Na koncu so se govorice izkazale za povsem resnicne. Tudi kupca tega Clia sem opozoril, kaj se je z avtom dogajal in ni hotel verjeti. Sele slika lastnika,ki je avto razbil je podrla tudi ta tabu :wink:

Brez zamere. Moji posti so bili vedno na nivoju, ko je slo za kako pomoc, saj rad pomagam, ce le lahko. In tako je bilo tudi v tem primeru :!:

Caubau od primitivne zuzelke :twisted: Westu pa zelim velik varnih in kilometrov z novim vozom

:)
Zadnjič spremenil killah bee, dne 26 Apr 2006, 13:32, skupaj popravljeno 1 krat.
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

@Beli vrag:

Mislm da v vsakih govoricah je nekaj resnice in tudi tukaj je nekaj brez skrbi.
Sej ne recem avto je lep na pogled in nemorm rect da je neka pohablena skatla.
Je pa res da smo hotli pomagat pri nakupu in smo pac servirali tiste informacije ki krozijo zal.
Zato sem mu tudi osebno svetoval naj vzame seboj osebo ki se razume in bo takoj vedel pri cem je :idea:
Marsi kater avto je bil razbit (tudi moj) ali masina v okvari in nekateri so dobro popravljeni drugi salbo......... ni pa nujno da je bil tudi Corado....... zato ne jemlji teh postov tako kot si zgoraj napisal.........

LP :wink:
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Ma ja saj ni panike. Jaz sem takoj napisal, da sicer o avtu ne vem nicesar, da pa sem zasledil, da z avtom ni bilo nekaj vredu in to pac povedal :D

Peace bro 8)
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

dons sm ga vidu u zivo :D ..........HUUUD KO PS!!! :D :D
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
West_RAP

EVO FANTJE CLIO JE SEU U ROKE STAJERCA CE GRETE U PTUJ NA TUNING SOW PO MOJEM BOTE VIDLI NJEGA SCLIOTOM

MOJ NOV LEPOTEC CORRADO....STRUP IN POU...
GRE KO SMRAD....

AVTO JE UREDU...IN TAKO DA NI MI ZAU DA SM GA UZEU...
SEJ SLIKE BO POD ISTO TEMO PRILIMAU....
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

West prvo vidis sedaj pa bo tvoj bivsi avtek v dobrih rokah :wink: ter drugo veliko varnih in prijetnih kilometrov zelim ob tvoji novosti!!
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
y3rn3y
Kraj: Zg. Savinjska dolina

Odgovor Napisal/-a y3rn3y »

Cestitke ob nakupu :D
Zelim da ti bo sluzil naprej kot se gre. Pa velik varnih kilometrov!
Upam da si povabil novega lastnika na forum da bomo lahko naprej spremljali kaj se dogaja s tvojim (ex) cliotom.
Se vidmo!
Slika
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

zlo lep 8)

veliko varnih in priejtnih km.
Slika
Uporabniški avatar
West_RAP

ne ne fantje ne bo neumnosti....slike bom prilimau in tudi u ptuju bom...
hvala usem za cestitke :wink:

sam avto gre ko SMRAD sm ga stisnu lima altroke pr 160km/h tud vec.....
sam se bojim vozit kr je hitr in se morm navadit
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Veliko srecnih km, tudi kolega ga je kupil pred dvema tednoma in je zelo zadovoljen (sploh glede zmogljivosti :wink: --> v max = 255 km/h po njegovih besedah)
Uporabniški avatar
West_RAP

evo slike katere sm obljubljau da jih bom dau gor
ma kaj ko ga ze prodajam
CLIO JE BIU ALTROKE DOBER PROTI TEJ KANTI
sej j emocan sam kaj ko je protreben licarskih del

Slika

Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Skoda ker si cliota prodal..kolko vidim se clio zdaj prodaja spet pa za vecjo ceno ko si ga pa ti prodajal.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Zaklenjeno