ma res je da grm na VW sam se zmeri renault bo ostau...kr je biu moj prvi avto s katerim sm se kot smrkavc ucu vozit in tudi moj prvi avto na sploh in tako da bo renault ostau u spominu
mah ne vem se sam kaj nardit..
Kaj vidis tu primitivnegabeli vrag napisal/-a:...po prebiranju teh postov, mi postane slabo....nekateri lahko na podlagi ( v mislih imam cebelo, in se nekaj pridanicev, ki IZRAZAJO SAMO SVOJA MNENJA ) cvekov, govoric itd. kar tako obtozite cloveka, ki je avto spedenov v nulo , da je zanic, da je preteklost avta za en q..rc...itd.res je da sem tudi sam opazil nekaj postov na a.com , sploh od cossy-ja ,pa kaj ko je pol folka tuki gor res kretenov , ki mislijo kaj imajo, in le njihovo je najboljse...povejte mi koliko vas je videlo avto v zivo, se z njim peljalo, vas pozna lastnika in koliko je vlozil vanj? Ce pa tukaj na tem forumu velja, da je res moderator tisti , ki siri govorice o avtu , ki ga ne pozna...pa jok brate, sramota...mogoce se z nedviganjem ega v zivljenu tezko zadovolji in tako spravlja slabo luc na druge.....ker imajo nekaj kar on ne...vsekakor je avto veliko boljsi kot od nekaterih , ki ste ga tukaj spljuvali, in ce ste nevoscljivi...kaj mi mar...
P.S. hocem povedati samo to, da ne govorite lazi , ce ne poznate avta...sploh pa ne ...sem slisal od kolega od brata od sestre tip je rekel...
P.S.S. cebela...osebno te ne poznam in mislim , da nisi na tako primitivnem nivoju, kot si se izkazal za tukaj....
S spostovanjem, beli vrag
Me zanima, kje sem kaj pluval. Sem pac opozoril kolega,kaj sem pac zasledil na a.com in nic vec. Beri debeli tiskkillah bee napisal/-a:Jaz sicer ne vem nic, ker modela ne poznam, sem pa zasledil na a.com tole:West_RAP napisal/-a:eni pravijo tako eni tako....jaz sm tega pogledau in je uredu...
no cebela da slisim kaj je takega o tej mrcini
Prvo kontaktiraj tegale uporabnika pa se pozanimaj:
http://www.avtomobilizem.com/forum/prof ... ile&u=5444
Tole je pa komplet citatNebi te rad odvrnil od nakupa, spomnil sem se pac kar sem zasledil. Ta fant mislim da kar na hitro prodaja avtomobile katere kupi.Nism sigurn,ampak mislim da je imel se leto nazaj Cliota 1.8-16V.Ne me drzat na besedo.cossy napisal/-a:Mini Me napisal/-a:Ah Cossy kot vedno ,ne ves kaj govoris.
Vglavnem avto je zrihtan tko kt se za gre.V pol leta sem vlozil vanj blizu 600K
tko da kaksnih stroskov ne bi smel bit.
jest vem kaj govorim pa tud sam ves kaksen je bil avto ko je prsu v tvoje roke od tm naprej pa ne poznam vec kaj se je dogajalo z njim po informacijah sodec naj bi ga ti posteno zrihtov
to bo cajt pokazov morm pa rect da dons k sm te prejle srecov ma avto zelo lep zvok in tud lepo se svet, prov lep za pogledat
sam ne vem zakva si avto kupu postimu zadevo in zdej ko je koncno na cest ga takoj zacnes prodajat![]()
pa ne vzem moj povst kot kaksno kritiko ampak samo kot mnemje naj ti sluz pa srecno pri prodaji
V opozorilo: da ne bo kaj podobnega. Iz takega avtomobila
[img]na%20zeljo%20slika%20zbrisana[/img]
V takega, kot nov, pa ni,pa se je tud kao dobr pregledal:
[img]na%20zeljo%20slika%20zbrisana[/img]
Tale avto je tud na novo strihan, pitaj boga ce tud ni bil sesut. Sicer se pa pozanimi pri uporabniku , kisem ti dal link zgoraj![]()
Tolk da se ne bos kej cepu