Clio RS 200 Cup Racing Blue

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

tm pr rezervnih delih, v renault minuti. cena je pa takšna kot sm napisu, ne vem zakaj so pri konfiguratorju tulk dražji?

zdle gledam na konfiguratorju, pa so eni 87€, zgledajo enaki kot moji, samo js sm učeri plačal 69€, ne vem zakaj take razlike v cenah. čudno to use skup.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

nazaj jih nesi, pa reci, da bi rad več plačal :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Duli

ja šus, zgleda da bo treba res :lol:
Uporabniški avatar
Bosty

Odgovor Napisal/-a Bosty »

Ko boš že slikov, dej poslikej še te tepihe, ker ne vem za katere gre in kako zgledajo.
Z novim RS-om notri dobiš original tapecirane. Potem pa še mal prodajalca prtisneš, pa ti da še gumijaste za pozimi. Gratis. Če kupiš avto za 20K EUR, pa valda lahko prodajalca poleg popustov stisneš še za ene klinčeve tepihe.
Ne se pustit fantje :!: Ko imate 20k EUR v žepu in greste v salon kupovat nov avto, ste CARji in se tako tudi obnašajte. Ne se sekirat, ne bodo koncesionarji zaradi vaših tepihov z zgubo delali. Ne bi oni imeli takšnih steklenih palač, če bi se jaz motil :wink:
Uporabniški avatar
Duli

z avtom tepihi ne pridejo, to je 100%, dobil pa sem gumijaste od prodajalca. originalnih pa z avtom ni, iz francije ne pridejo skupi z avtom. ker za nekatere avte pa pridejo skupi z njimi (nekateri dražji megani, kake lux izvedbe avtov).
Uporabniški avatar
and
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a and »

Zanimivo, ker te ki so mi jih dali zraven so se po enem tednu zdrgnili. Za hec jih slikaj da vidimo če o pravih govorimo ;)
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

and napisal/-a:Zanimivo, ker te ki so mi jih dali zraven so se po enem tednu zdrgnili. Za hec jih slikaj da vidimo če o pravih govorimo ;)
En Ot :lol: And kakšne barve pa maš RSa?
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
and
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a and »

Zaenkrat še belega :lol:
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

and napisal/-a:Zaenkrat še belega :lol:
Aha ne ker sem danes v Kranju srečal met.modrega :wink:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
WolfOz
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a WolfOz »

Bosty napisal/-a:Ko boš že slikov, dej poslikej še te tepihe, ker ne vem za katere gre in kako zgledajo.
Verjetno je nabavil te - genuine Renault Sport floor mats
Slika

Vse original dodatke lahko najdeš tukaj - http://accessoires.renault-sport.com/RS ... 8500000000 - tukaj imaš tudi vse cene podane in ti predpražniki stanejo "Selling price : 66.05€". Vse ostalo je nategovanje prodajalcev. Iz mojih izkušenj, ko sem bil pri dveh pooblaščenih serviserjev, imajo tudi katalog za dodatno opremo kjer so cene identične temi iz zgornjega linka.

LP
No.2X7Y
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

WolfOz napisal/-a:
Vse original dodatke lahko najdeš tukaj - http://accessoires.renault-sport.com/RS ... 8500000000
Men nč ne odpre, sam ena začetna stran kjer je v levem zgornjem kotu napisan Megane, Clio III in Clio II, to je pa use?
Uporabniški avatar
WolfOz
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a WolfOz »

Koncar napisal/-a:
WolfOz napisal/-a:
Vse original dodatke lahko najdeš tukaj - http://accessoires.renault-sport.com/RS ... 8500000000
Men nč ne odpre, sam ena začetna stran kjer je v levem zgornjem kotu napisan Megane, Clio III in Clio II, to je pa use?
Če uporabljaš Mozillo potem sem dal napačen link, ker z Mozillo načeloma katalog funkcionira brez težav. Če uporabljaš pa IE8 pa poskusi stisniti ikono za "Združljivostni pogled" - sicer javi napako, da nekatere predmete ne more naložiti vendar funkcionira.

Za vsak slučaj - http://www.renault-sport.com/en/boutique/accessoires/ - to 100% funkcionira, če prejšnji link ne bo. Potem si samo izbereš še model itd.

Lp
No.2X7Y
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Duli, a zaščitne letvice v barvi avta si sam naroču? Al je pač to serijsko?
Uporabniški avatar
Duli

serijsko so v barvi karoserije.
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Super, hvala..
Odgovori