zaenkrat je vremenski radar "clean", ne kaže ničesar...zna pa biti kaj pozno popoldne oz. proti večeru, jaz mam letos končno avto pod streho
upam pa da na koncu ne bo nič iz napovedi, ker nikomur ne privoščim toče pa letanja po zavarovalnicah....
MuRiCi napisal/-a:sm dobil že ob 9ih zjutraj sms točaAlarm,nimam garaže tk da sm ga kr pod krošnjo skril.........
Slaba ideja, veja ti lahko naredi veliko več škode kakor toča...
vsako leto se slabe veje porežejo,in se še ni zgodlo,da bi se kdaj kakšna odlomla,(tok tok pa lesu) in upam še naprej,da se nebo.......pa zna kr pihat tu pri nas.......
MuRiCi daj te vsaj neke koce čez avto, ali pa kakšno drugo zaščito, škoda avta, ker ko ti ga 1x popravlajo ni več to to. sem pa bil na enakem,ko sem megana spustil, pa ni več šel v garažo. sem samo čakal kdaj ga bo sklestlo, hvala bogu ga ni .
Patrik napisal/-a:MuRiCi daj te vsaj neke koce čez avto, ali pa kakšno drugo zaščito, škoda avta, ker ko ti ga 1x popravlajo ni več to to. sem pa bil na enakem,ko sem megana spustil, pa ni več šel v garažo. sem samo čakal kdaj ga bo sklestlo, hvala bogu ga ni .
koce so prpravlene za najhujše upam pa,da jih nebo treba uporabt......