Paziti moras, da ne unicis gumice, ki je nalimana na tapeto in na vrata. Ce se ti odlepi, jo enostavno prilesis nazaj. Glede cepkov je pa tako, dol bos lahko dobil, nazaj gor pa ne vse (vsaj meni ni uspelo - polomil sem).umlinar napisal/-a:denisn - hvala za odgovor. nism vedu da jo je treba cuknt iz cepkov. ponavad pr nemskih avtih sam navzgor prtisnes pa je to to.Sporocim ko bomrazmontiral.
LP
Laguna II 1.8 16v l.01 by denisn
Ko montiras nazaj gor, je najbolje, da cepke poberes ven iz vrat in jih napikas v tapeto. Tako bo moznost, da jih zlomis, manjsa, saj vecji konec cepka lazje zadene svoje mesto...
Kar pa se tice tesnila: jaz imam v vratih taksno crno tesnilo, ki zgleda kot osmica ( 8 ). To tesnilo je fino, ker ga prerezes na sredini, kjer je najtanjse, ko pa montiras tapeto nazaj gor, se zlepi skupaj. Sicer je zamuden proces, ampak fino deluje. Kasnejse lagune naj bi imele drugacno tesnilo, zal ne vem povedati, kako se to obnese, niti, kako predhodno vedeti, kateri tip tesnila imas.
Kar pa se tice tesnila: jaz imam v vratih taksno crno tesnilo, ki zgleda kot osmica ( 8 ). To tesnilo je fino, ker ga prerezes na sredini, kjer je najtanjse, ko pa montiras tapeto nazaj gor, se zlepi skupaj. Sicer je zamuden proces, ampak fino deluje. Kasnejse lagune naj bi imele drugacno tesnilo, zal ne vem povedati, kako se to obnese, niti, kako predhodno vedeti, kateri tip tesnila imas.
Laguna II Initiale 1.9 DCI
No to me je dans mal presenetlo oz. ze prvic ko smposkusu odstranit tapeto. tista gumica jebena. na kak nacin jo odlepit? glede na to da so vrata se nedolzna in da ne pridem niti tk dalc da bi iz cepkov losal tapeto ker gumica tk posteno skup drzizadevo. 
Kak predlog? nocem kej unicit (kar mi gre zlo dobr od rok)
Kak predlog? nocem kej unicit (kar mi gre zlo dobr od rok)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?