Sem se malo igral v PS-ju in ugotovil, da bi samo tisti del odbijaca, ki je crn, spricnil v barvo avta. Stvar se popolnoma spremeni. Potem sem izbrisal se tisto ukrivljeno letvico v mrezici in zadeva je postala zanimiva in bolj prijazna za oko.
Se vedno pa mi je bolj vsec prejsnji odbijac. Locene meglenke dajo bolj agresiven videz.
Ce kdo hoce mu jih posljem, pa naj jih gor prilepi - niso pa ravno najbolj kvalitetne.
renault se trenutno se najbolj prodaja, tku da je tezko govort o kaksni slabi prodaji. v nemciji ni blo se nikol taksnega povprasevanja po renaultu. revoz bo spet uvedel polno nocno izmeno, ker imajo prevec narocil, voz se pa tut skusna pouno avte vn.
skopusnik napisal/-a:zdej vsi govorite kako je avto grd, ko ga bo pa en na forumu predstavu boste pa vsi govoril kako je lep, pa da sam se sipe zatemnit pa bo fuuul hud...
skopusnik napisal/-a:zdej vsi govorite kako je avto grd, ko ga bo pa en na forumu predstavu boste pa vsi govoril kako je lep, pa da sam se sipe zatemnit pa bo fuuul hud...
Podpis.
Ce ga bo ksn Dare prpelu vrjamm da se bodo usi slinl po njem in ga hvall,da je res neki posebnga.
Dejte nehat no.