Ni problem tako skrbet za njega ,ce imas dovol denarja da si prvoscis se en avto za vsakdanjo uporabo.rambo napisal/-a:pohvalno da tako skrbis za njega
malo je takih
CLIO Williams (1.8 16V) by mali
Zal te moram razocarat. Moj Clio je bil avto za vsakdanjo uporabo (zato ima 203000km). Trenutno je pa punca v porodniski in ne rabiva dveh avtov da sta registrirana.nightmare napisal/-a:Ni problem tako skrbet za njega ,ce imas dovol denarja da si prvoscis se en avto za vsakdanjo uporabo.rambo napisal/-a:pohvalno da tako skrbis za njega
malo je takih
Tako,da ni vse v denarju. Ce si salabajzer, bos avto pustil da propada. Jaz sem se pa odlocil, da ga bom obdrzal in zato sem primerno poskrbel za njega.
Nocm bit nc nesramn sam glede na to da bo kot predvidevam hmal dubu otroka lahko mel mal bl zrele izjave.Se oproscam da vecina lastnikou 16v-jev in vecine drugih avtomobilou nima dovol denarja da bi tako spravl avto pod streho(ceprav vrjamm da bi ga vecina rada) in si priskrbeu druzga in nas stem nerabi zmirjat in govort da pustimo avto propadat.Ni use kar se tice vzdrzevanja v tem da avto skrijes v garazo.
Hja no, tu mas pa kr prou, ceprou si biu mau oster glede "ponarejenga Williamsa" (kar je sicer res, pa naj kdor kol rece, kar ce). Ce bi blo po mojem, bi tut meu garazo, pa not enga Willija parkiranga tam, pa seveda za voznjo samo poleti, sm ni financ, da bi si tu lahku prvoscu. Pa tut ce bi ble, ne vem ce bi se glih za to namenile.nightmare napisal/-a:Nocm bit nc nesramn sam glede na to da bo kot predvidevam hmal dubu otroka lahko mel mal bl zrele izjave.Se oproscam da vecina lastnikou 16v-jev in vecine drugih avtomobilou nima dovol denarja da bi tako spravl avto pod streho(ceprav vrjamm da bi ga vecina rada) in si priskrbeu druzga in nas stem nerabi zmirjat in govort da pustimo avto propadat.Ni use kar se tice vzdrzevanja v tem da avto skrijes v garazo.
nightmare: nikogar nisem zalil, samo recem, da so nekateri salabajzerji, ker ne skrbijo za taksne avte. Nisem pa niti enkrat pomislil nate.nightmare napisal/-a:No sepravi mas 2 avtomobila ne?In nerabs zalt folka,ki si nemore prvosct se enga avta(al pa mu ga posodi punca),da si lahko svojga ponarejenga williamsa spravi v garazo.
Toliko,da ne bo kaksne zamere
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Fantje, ni fora v tem, ce si lahko dva avto privoscis, temvec v tem, da nekateri rabimo vsak svoj avto. Jaz se vozim vsak dan v sluzbo 120km v eno smer, moja pa 80km v drugo smer.
Zato sta dva avta pod nujo. Ni pa fajn imeti dveh avtov, da ne bote mislil, saj so stroski reg. in vzdrzevanja 2X vecji.
Tako, da tukaj ni "privosci, ali ne privosci" temvec je za nekatere nuja imeti dva avta.
Zato sta dva avta pod nujo. Ni pa fajn imeti dveh avtov, da ne bote mislil, saj so stroski reg. in vzdrzevanja 2X vecji.
Tako, da tukaj ni "privosci, ali ne privosci" temvec je za nekatere nuja imeti dva avta.
Ja in ce ti ni nujno met dva auta zakaj bi jih meu oba registrirana....cist prou si naredu....nightmare pomoje tut da ni nate letel ker ti skrbis za svoj avto in ga ohranjas v lepem stanju vendar na tiste ki za avto ne skrbijo in jim gnije grdo na parkiriscu in so cist zanemarjenimali napisal/-a:Fantje, ni fora v tem, ce si lahko dva avto privoscis, temvec v tem, da nekateri rabimo vsak svoj avto. Jaz se vozim vsak dan v sluzbo 120km v eno smer, moja pa 80km v drugo smer.
RENAULT Sport

kdu pa ma tacga 16v-ja kle na forumu? Razen ce to ne leti na osebe, katere smo kle gor.Aleen napisal/-a:Ja in ce ti ni nujno met dva auta zakaj bi jih meu oba registrirana....cist prou si naredu....nightmare pomoje tut da ni nate letel ker ti skrbis za svoj avto in ga ohranjas v lepem stanju vendar na tiste ki za avto ne skrbijo in jim gnije grdo na parkiriscu in so cist zanemarjenimali napisal/-a:Fantje, ni fora v tem, ce si lahko dva avto privoscis, temvec v tem, da nekateri rabimo vsak svoj avto. Jaz se vozim vsak dan v sluzbo 120km v eno smer, moja pa 80km v drugo smer.
Tako, da tukaj ni "privosci, ali ne privosci" temvec je za nekatere nuja imeti dva avta.![]()
![]()
No me veseli, da ste prisli do skupne besede. 
@mali: Brez zamere, sam js te moram posteno sk*rcat! Ze ob predstavitvi avta si skos ponavlju "ce ga prej ne razbijem"! In pol uletis, da je ventilar zakljucu kariero! A se zavedas v kako travmatsko stanje si me spravu!? Sem ze mislu: Evo, pa je se en grabnval(v)er koncal v grabnu!

Mislim ej, dej me naslednjic prispari!
@mali: Brez zamere, sam js te moram posteno sk*rcat! Ze ob predstavitvi avta si skos ponavlju "ce ga prej ne razbijem"! In pol uletis, da je ventilar zakljucu kariero! A se zavedas v kako travmatsko stanje si me spravu!? Sem ze mislu: Evo, pa je se en grabnval(v)er koncal v grabnu!
Mislim ej, dej me naslednjic prispari!