se vidi na zadnji sliki ta twingo,tam ko si dav sliko s portom.Upam da bom uspev namontirat nov bass do tedaj.pamecan napisal/-a:aja pa se to. drugac bo pa za slisat na letaliscu SG ko bo drag. pride pa se zravn mene en drug twingo ki bo pa se bolj pritisno
Twingo- str. 9 18" in action
zajebal si na celi crti ko si nukleara prodal...1x18 ne bo to to v twingotu. Se je s tem avtom topla voda odkrivala, rekordi so padali pa je najbolj pritegnalo 2x12 z 16 portom na sredi.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
- matejpurgar19
evo delamo s polno paro
tk da ko bo zvocnik bo z use parajt!
prvo sem dal box not

pol je blo treba naredit podn. pozicije sem experimentiral u nadogled. pac matralo me je ker sem mel dokaj kratke napajalne kable. na koncu je najbolj u strezala zadnja verzija

pol je blo treba naredit pokrov za amp-e. najprej sem narezal karton da sem dobo sablono. pol se je prerisalo na podlago.
sicer ni cist tocno, malenkosti bom zapolno s peno (poliuretan)

pol je blo pa se treba fixno naredit zgornji del in nastalo je tole

umes sem pa se oblek 2 plastiki

evo to je zaenkrat. jutr delam naprej!
prvo sem dal box not

pol je blo treba naredit podn. pozicije sem experimentiral u nadogled. pac matralo me je ker sem mel dokaj kratke napajalne kable. na koncu je najbolj u strezala zadnja verzija

pol je blo treba naredit pokrov za amp-e. najprej sem narezal karton da sem dobo sablono. pol se je prerisalo na podlago.
sicer ni cist tocno, malenkosti bom zapolno s peno (poliuretan)

pol je blo pa se treba fixno naredit zgornji del in nastalo je tole

umes sem pa se oblek 2 plastiki

evo to je zaenkrat. jutr delam naprej!