R19 1.4e 1994

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
axis
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a axis »

tk kt je bobo reku ja datum je spodej pa se vid d je to strihan zacetk novembra.
drgac pa tud zdj nimamo ne vem kok velik snega vec kr neki je ta zima
Uporabniški avatar
axis

Lubica ma poletne copatke ;););)

Slika

Slika

Slika

Gume so pa uniroyal rainexpert. Ce so vsaj tolk dobre kot so ble uniroyal rainsport2 pa da se man jnucajo sm zmagal ;););)

Kmal dobi pa se nove bremze zadej:):) diski here we come hehe
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Opa lepa 19ka tud sam sem jo meu pa je bil res uredu avtocek... feltne ji ful dobr sedejo.... pa a to mas spusceno ker nisem cele teme bral ?
Pa lepo da bos diske zadai monteru... a kei ves kok te bo prsla ta zamenjava... :roll: :D
Uporabniški avatar
axis

Ja spuscena je z eibach fedri za cca 3 cm glih mal vec je.
Menjava ne vem kok me bo prsla veliko ne ker mam enga tazga fajn mehanika k ne racuna velik ;););).
Bom pol povedal vse skup kolk me bo kostalo ko bo zmontirano vse ;););)
Racunam v roku 14 dni
Uporabniški avatar
axis

No uglavnem prema je bla zamenjana pa pol tud zamenjana nazaj na staro ker mi je takoj naslednji dan padla na tla. Razlog: Poceni 2 torzijski palici.
Tako da je projekt diski zadaj zaspal za nekaj casa. Sedaj se pa prebuja nazaj. Bo zmontirano jutri oziroma pojutrisnjem na originalno premo.
Me je pa danes skoraj zadela kap ko sem snel dol sprednje kolo da bi pogledal zakaj mi nekaj drgne.
Kaj vidim?
Ena od ploscic se je snela z lezisca odtrgan feder ploscica znucana do zeleza disk zrisan cel in najhujse POCEN po celem premeru. Ne vem kaj ga se drzi skupaj?
Danes za silo popravljeno dane gor rezervne ploscice do jutri oz pojutrisnjem ko dobim komplet nove brembo diske in ferodo ploscice spredaj, zadaj pa diske national in ferodo ploscice.
Potem bi mogu bit pa mir za en cas.

ps slike en cas ne bojo delale ker je server down zaradi okvarjene maticne plosce. Ce ma kdo socket A (462) maticno plosco s podporo za sata diske za prodat naj javi.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

axis napisal/-a:No uglavnem prema je bla zamenjana pa pol tud zamenjana nazaj na staro ker mi je takoj naslednji dan padla na tla. Razlog: Poceni 2 torzijski palici.
Tako da je projekt diski zadaj zaspal za nekaj casa. Sedaj se pa prebuja nazaj. Bo zmontirano jutri oziroma pojutrisnjem na originalno premo.
Me je pa danes skoraj zadela kap ko sem snel dol sprednje kolo da bi pogledal zakaj mi nekaj drgne.
Kaj vidim?
Ena od ploscic se je snela z lezisca odtrgan feder ploscica znucana do zeleza disk zrisan cel in najhujse POCEN po celem premeru. Ne vem kaj ga se drzi skupaj?
Danes za silo popravljeno dane gor rezervne ploscice do jutri oz pojutrisnjem ko dobim komplet nove brembo diske in ferodo ploscice spredaj, zadaj pa diske national in ferodo ploscice.
Potem bi mogu bit pa mir za en cas.

ps slike en cas ne bojo delale ker je server down zaradi okvarjene maticne plosce. Ce ma kdo socket A (462) maticno plosco s podporo za sata diske za prodat naj javi.
Kje si pa kupil diske in ploscice, ker bi tudi sam kupil to kombinacijo...
Uporabniški avatar
axis

Motomat v Ljubljani
Glih zdle me je klical da lahko pridem iskat danes. Cena s popustom je 153eur Brez zadnjih kolesnih lezajev se pravi prednji in zadnji diski ter prednje in zadnje ploscice.
Uporabniški avatar
axis

Prednji diski pa ploscice so ze gor zadnji komplet pride v cetrtek. Se ze bolj varno pocutim ;)
Uporabniški avatar
axis

Evo zavore so ble prejšn tedn zmontirane komplet.
Razlika glede na prejšnje vse zjebano je 300%
Zelo sem zadovoljen
Odgovori