Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
Dejansko je stos v podvozju. Vzmeti in blazilniki so drugacni. Od williamsa majo vzmeti tako belo strajfo cez postrihano (ce so orginal). Williams ima sirsi kolotek kot 16V. Okol motorja je spet en kup razlik ampak to pri njemu ne pride vpostev. Sicer je redkost da se ohrani, ampak wili ima v zadnjo polico vsito torbo za obleko. Potem je tle itak vse tist kar je folku znano od posebnih zicov in tapet na vratih se modro tapeciranje kabine z modrim pokrovckom prestavne rocke. Ma velik je tega.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

No skratka dns motor zares uzgau
Sel tankat z denarjem, ki sam ga nakljucno dobil ko je en stric kar prisel do mene ko sm sraufal in rekel ce b mu lahko prodal zadnji brisalc
No skratka... marcina rjove, alternator malo piska, nekje je luft... ampak vseeno zvok je besen.
Mogoce kdo ve KAKO NAJ SPRAVIM DOL pokrovcke od veternic?... nikakor ne grejo... je nek zatic z 5 luknicami... grem raje po nastavek na servis?
No skratka... marcina rjove, alternator malo piska, nekje je luft... ampak vseeno zvok je besen.
Mogoce kdo ve KAKO NAJ SPRAVIM DOL pokrovcke od veternic?... nikakor ne grejo... je nek zatic z 5 luknicami... grem raje po nastavek na servis?
daj se meni zrihtaj:Ziiga napisal/-a:stric, preber ostaloMotor je ze obnovljen, stroski so pa bli tocno 110eur
![]()
Tako da prisel zelo dobro skozi, le svecke in olje se manjka
rabim:
komplet tesnil glave
klinasti.zobati ,ter mikro jermen
batni obrocki
ojnicni lezaji
vzigalne svecke
olje
oljni filter
zracni filter
napenjalec jermena
vodna crpalka
pa se kaj bi se naslo-vse to kar sem napisal je zame generalka na motorju
zaj se mi ne da lih iskat kaj si ti vse menjal samo za 110eur dobis komaj glavni pogonski jermen in napenjalec
samo set tesnil glave te pride prb.150eur
sestej se vse to
pa dodas se ceno motorja pa vidis do cesa prides
do astronomske cene
Napenjalca in jermenov nisem menjal saj mi je pod nos pomolil racun jermena, ki je biu nekaj casa nazaj. Tako da jermen je bil nov, mikrojermen je pa videti se v dobrem stanju, tako da... vodna crpalka je bila spucana... To bi bilo pa to
Za motor pa veste kako je bilo
Samo zdej se tako ali tako prodaja 
Za motor pa veste kako je bilo
Vzemi navadni izvijac ali zebelj, nastavi na najbolj zunanjo luknjico in s kladivom nalahko tolci. Varnostni vijak bo pocasi popustil... Govorim za demontazo pokrovckov platisc seveda.
Pohvalno da si se spravil rihtat avto, vso sreco zelim. Le misija williams se mi zdi malce nerealna. Ta clio ni in nikoli ne bo willi, raje ga le porihtaj kot se zagre in uzivaj v voznji.
Prodaja se kateri motor? Tisti ki si ga dobil zastonj? Kaka je sedaj cena
?
Lp
Pohvalno da si se spravil rihtat avto, vso sreco zelim. Le misija williams se mi zdi malce nerealna. Ta clio ni in nikoli ne bo willi, raje ga le porihtaj kot se zagre in uzivaj v voznji.
Prodaja se kateri motor? Tisti ki si ga dobil zastonj? Kaka je sedaj cena
Lp
Zdej nebo vec slikc dokler se ne prpeljem an meeting. Tut s cim jih nimam delat ker nimam nc
Drugace pa iskreno povedano, masina ma 116 000, prede k urca, neda se mi zdej po vsem tem de morm podvozje postimat pa spred, rezervne dele itd. se masino menat
Pa se za vec jo bom prodal glede n to de ma generalko narjeno 
Drugace pa iskreno povedano, masina ma 116 000, prede k urca, neda se mi zdej po vsem tem de morm podvozje postimat pa spred, rezervne dele itd. se masino menat
Koncn sm nafehtu za "fotoaparat"
Ze dva dni bolj kt ne delam kolkr se le da na njemu
Zaenkrat sem zamenjal most, dobu vn zbit killer pa ventilator. Servo zmontiru nazaj, menjalnik... itd...
Aja pa oba nosilca motorja, tistega spodaj pri mostu ter pri menjalniku sem zamenjal
Treba dt litko obnovit, pa zamenjat nekej kar nimam pojma kuko se rece.

Pa se vse kar je samo za stran pometat

No pa se za konc slikca notranjosti

Ze dva dni bolj kt ne delam kolkr se le da na njemu
Aja pa oba nosilca motorja, tistega spodaj pri mostu ter pri menjalniku sem zamenjal
Treba dt litko obnovit, pa zamenjat nekej kar nimam pojma kuko se rece.

Pa se vse kar je samo za stran pometat

No pa se za konc slikca notranjosti