Clio Williams l.94 No. 6035
A si v odbijaču letvice že zraven dobil?
Zdej pa bo počas, komaj čakam da ga vidim ko bo sfinišeran, včasih sem se po vaši ulici peljal pa me je zmeraj tko žalostno gledu
, jest pa tut nisem vedu čigav je, dokler nisem hotu modelček kupit, pol mi je blo pa takoj jasn, enkrat se spomnim sem še prov ustavu pa v strahu (če bo slučaj kšn s kšno palico prletu) ferbcov, a je williams a ni.
Uglavnm, upam da te bo ličar ubogov pa poštrihov tko kot se zagre
Zdej pa bo počas, komaj čakam da ga vidim ko bo sfinišeran, včasih sem se po vaši ulici peljal pa me je zmeraj tko žalostno gledu
Uglavnm, upam da te bo ličar ubogov pa poštrihov tko kot se zagre

Dobil sem jih dovolj ugodno, glede točnih cen se pa raje ne pogovarjam javno na forumu. Prosim za razumevanje.
Kar se pa cen na splošno tiče je pa tako, da je precej odvisno kakšno ponudbo najdeš. V Angliji se najdejo dobre stvari po res ugodnih cenah (za naše razmere, za njihove pa itak napol zastonj), samo moraš biti dovolj hiter, da prvi reagiraš, ker včasih štejejo dobesedno minute.
Je pa tle dodatni problem poštnine. Fajn je, če kupiš komad robe in si potem vse pošlješ naenkrat. Ker če ne, so stroški transporta astronomski.
Kar se pa cen na splošno tiče je pa tako, da je precej odvisno kakšno ponudbo najdeš. V Angliji se najdejo dobre stvari po res ugodnih cenah (za naše razmere, za njihove pa itak napol zastonj), samo moraš biti dovolj hiter, da prvi reagiraš, ker včasih štejejo dobesedno minute.
Je pa tle dodatni problem poštnine. Fajn je, če kupiš komad robe in si potem vse pošlješ naenkrat. Ker če ne, so stroški transporta astronomski.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Par slikc stvari, ki sem jih za Willyja nabavil v preteklem letu...
Nov volan:

Original usnjena torba od williamsa za pod zadnjo polico (tle je še umazana):

Še en set kovanih ojnic in batov:

ARP 2000 šravfi, da ne bo kej "utrgal"

Coops solid spodnji nosilec

KMS standalone ECU

2L značke

sesalni sistem od Clia Group A (Maxi) z vložkom od ITG

Nov volan:

Original usnjena torba od williamsa za pod zadnjo polico (tle je še umazana):

Še en set kovanih ojnic in batov:

ARP 2000 šravfi, da ne bo kej "utrgal"

Coops solid spodnji nosilec

KMS standalone ECU

2L značke

sesalni sistem od Clia Group A (Maxi) z vložkom od ITG

Clio 2.0 16V Williams 94'

User se.Symon napisal/-a:No tole mi je pa bolj všeč kot vsaka šminka pa poliranje avta.
Ja pohvale za tale setek. Zdej mi je pa čist jasn zakaj si biu tolk veseu prejšn tedn.
Pa, da se se ne boš kej čudu, če ti bo kaka stvar zginla. Za enepar jih točn vem kje bi jih ponucu.
Markolino ti jih pa spet strelaš, ne.
Nič takega. kar se nosilca tiče, eni mal preveč dramatizirate
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;
.jpg)