Hvala za odgovor. Bom probal letos s.drivenightmare napisal/-a:Skoz se mora nekej ustvarjat.![]()
Hvala.
Kar se pa gum tiče sem pa zelo zadovoljen. Nisem nek ekspert, da bi opisoval občutke kako in kaj je za volanom vendar me vedno znova presenečajo tako v suhem kot tudi mokrem.
Prav tako ni moteča obraba niti glasnost.
Bomo videli kako se bodo odrezale spomladi po tem ko so celo zimo stale v garaži.
Če bodo letošnjo sezono še pravtako dobre bodo sigurno ob naslednjem nakupu na avtu iste gume.
Clio 1.8 16V l.94 - se tanou 16v (Prodan)
No roba pred začetkom sezone se vstrajno nabira. Danes sem šel po upam, da še zadnji paket potem pa akcija.

Na kupu so:
- zadnje zavorne ploščice ATE
-oba zadnja ležaja
-gumi in ležaji prednjih amortizerjev
-vse 4i gume prednjega stabilizatorja
-stabilizator od Megana
V nedeljo grem še po zadnje diske in pa dobil sem zadnje amortizerje od Williamsa z katere pa še bol slabo kaže.
Lp

Na kupu so:
- zadnje zavorne ploščice ATE
-oba zadnja ležaja
-gumi in ležaji prednjih amortizerjev
-vse 4i gume prednjega stabilizatorja
-stabilizator od Megana
V nedeljo grem še po zadnje diske in pa dobil sem zadnje amortizerje od Williamsa z katere pa še bol slabo kaže.
Lp
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
No pa se je po dolgem času spet delalo na avtu. Končno 
Uspenšo in malo man uspešno. Roke so na avtu, polosovini pravtako(desna bo morala še enkrat dol ker pušča na notranjem zglobu), končniki so zamaknjeni, gumice in ležaji na amortizerjih so zamenjani, drug tedn, če bo čas pa še stabilizator in popravilo zgloba pa smo.
Primerjava rok:

Primerjava levih polosovin:

Voznikova stran je končana:

pa še primerjava z sovoznikovo stranjo na kateri do tedaj še vse po starem:

Desne polosovine pa nisem nič slikal ker je bilo preveč umazano delo.
Sem pa končno dobil še nove zadnje zavorne diske tko, da je material končno ves doma.
Lp
Uspenšo in malo man uspešno. Roke so na avtu, polosovini pravtako(desna bo morala še enkrat dol ker pušča na notranjem zglobu), končniki so zamaknjeni, gumice in ležaji na amortizerjih so zamenjani, drug tedn, če bo čas pa še stabilizator in popravilo zgloba pa smo.
Primerjava rok:

Primerjava levih polosovin:

Voznikova stran je končana:

pa še primerjava z sovoznikovo stranjo na kateri do tedaj še vse po starem:

Desne polosovine pa nisem nič slikal ker je bilo preveč umazano delo.
Sem pa končno dobil še nove zadnje zavorne diske tko, da je material končno ves doma.
Lp
Zadnjič spremenil nightmare, dne 27 Feb 2011, 23:52, skupaj popravljeno 2 krat.